Plot of final ieu berpotensi manja ku batur anu dikeureuyeuh film - BGR

Pers wisata Avengers: Endgame ayun pinuh kiwari, kalawan kirang ti tilu minggu méméh premiere resmi. Urang nempo Marvel disiarkeun loba urutan anyar Endgame di poé panganyarna, kaasup klip pinuh tina pilem nu ieu ditémbongkeun dina panongton swasta.

Béntang utama jeung filmmakers, Samentara éta, mecenghul dina konferensi pers resmi, sarta maranéhna gé balik sabudeureun rupa nempokeun tipi di poé datang, ngawalon sagala jinis patarosan Endgame . Sanajan urang teu nyangka yén matak na awak bari plot of pilem, loba jalma ngaku geus katempo sakabéh pilem atawa bagéan éta, sarta anu siap bagikeun rinci ti acara nu sakuduna dituju janten saksi. . Salaku méméh kami bakal ngabéjaan yén sababaraha spoilers bisa nuturkeun sanajan urang boga jalan ka pariksa kaaslian klaim ieu.

The ajout2nd reddit pamaké nulis komentar panjang dina badag Endgame mégathlead, anu nyebutkeun anjeunna "digawé saeutik dina pilem jeung milu dina proyéksi internal tina katilu pangheulana satengah" pilem.

kitu kieu loba akal lantaran Marvel geus wangsit sababaraha mess di polah munggaran. nyaéta, Tony Stark na Nebula bakal balik di Bumi Kaptén Marvel lumangsung dina Avengers dipager jeung salamet, Avengers rencanana na ngaéksekusi munggaran. serangan on Thanos. Kuring teu nunjuk kaluar yén passages dina urutan dikonfirmasi na komentar resmi Endgame .

Hiji lagu Melancholy muterkeun dina logo Marvel tur sagala. Pesen keur Tony Pepper dipotong kalayan fragmen dinya na tina Nebula on kapal - maén kaulinan, bisa dipake, ngawangkong. Mintonkeun turunna tina karaharjaan kapal dugi aranjeunna dina lampu bulao-héjo poék nu lajeng Tony Sigana kana spasi, pisan lean jeung ipis . Hal ieu ngajadikeun 22 poé ti "decimation".

Kartu judul dimaénkeun di tiiseun lengkep jeung dusted. Urang tingali Thanos pangeusina geulis na. Gawéna utamina na explores tegalan na lajeng alamat nu sarung, anu geus laun repaired, sarta tatu Thanos. Anjeunna Talks About realisasi ngimpi sarta kapuasan Na. Anjeunna megatkeun anjeunna euweuh perlu sarung jeung diusahakeun ngancurkeun eta, tapi gagal. A ledakan / flash caang tina lampu mawa kami kana pamandangan salajengna.

Urang marios fasilitas Avengers tur nempo yén sagalana aya dina rusuh. Naek tol maot, daptar sekutu leungit dipintonkeun. Dulur distraught. Sababaraha Avengers balik ti pilarian Nick amukan jeung sinyal masif ti titik miboga pati, aranjeunna boga alat dipake ngahubungan Kaptén Marvel. Éta nyandak eta pikeun analisis teras nahan eta dina, hayu Rhodes ngurus ieu. Aya interaksi antara karakter. Lajeng datang tahapan kiridit nu sanggeus Kaptén Marvel .

Motong ka Tony na Nebula nu. Tony dumadakan wakes nepi. Nebula sits na monitor, commenting on kondisina. Anjeunna nyieun komentar ngeunaan dirina, tapi manehna aya dina ka teu ngabogaan panjang. Tony Talks About a bodo disebut Yensen / Yinsen sarta sawatara hal ti kaliwat-Na. Nebula ngobrol Thanos na Gamora. Aranjeunna ngagabungkeun nyieun hiji usaha panungtungan pikeun survival. Maranehna ngagunakeun bagian tina kombinasi Nebula jeung Tony pikeun ngahontal "break titik". Aranjeunna sumping dina sistim tatasurya. panonpoé shines on aranjeunna sabab sirahna nuju Bumi.

Deui masang Avengers. Kaptén America shaves janggot na . Hideung randa di na ngawartoskeun anjeunna keur kaluar. Aranjeunna rurusuhan dina padang rumput hejo, dimana maranéhna ningali kapal nu ngasupkeun kapal terbang nu. Aranjeunna Nyiapkeun tarung, tapi roket rakun nangtukeun salaku kapal-Na. Anjeunna lemahna. Tony stumbles. Anjeunna nilik Pepper anu inexplicably jeung Avengers. Éta nyium tapi collapses gancang. A huluna rokét Nebula sits, keok ku panto bay . Anjeunna miwarang naon anu lumangsung nepi ka awak nya jeung manéhna ceuk nanaon. Manéhna diuk sedih ku samping nya .

The salamet, disimpen ku Tony, anu recovering di ubar, ngabahas acara Perang watesna . Aranjeunna gancang hoyong nyandak peta, utamana Kaptén Marvel. Nebula ngawartoskeun aranjeunna manehna bakal pikir Thanos. Aranjeunna align kalawan tanda tangan énergi disusud Thanos nyobian ngancurkeun sarung teh. Berbunyi adegan nu ieu diumumkeun kiwari [Edit: adegan ieu ]. Bruce Banner mana ka bedside Tony kana ngajelaskeun rencana sabab teu gabung duanana misi tim urang "Taman". Tony nyangka téh mangrupa gagasan goréng, saperti Bruce. Sanajan kitu, duanana mangrupakeun kakuatanana ngalakukeun nanaon. Tony ragrag di lawon dina momen noel.

Samentara éta, Avengers boarded kapal repaired nyanghareupan Thanos. Rocket dijieun comment ngeunaan panyakit gerak disababkeun ku perjalanan spasi. Aranjeunna ngapung di spasi di handapeun pengawasan Tony jandela.

sumber gambar: Marvel Studios

The Redditor terus éta, ti waktos eta, "janten teratur," Kusabab éta informasi anjeunna dikumpulkeun ti karyana, "sarta informasi nu Kuring geus dikumpulkeun ti kolega. Lamun leres, ieu bisa jadi informasi cukup pikeun nangtukeun berpotensi jawab bocor teh.

The Redditor nawarkeun sababaraha émbaran kontroversial. Contona, Kaptén Marvel tiwas dina perang mimitina ngalawan Thanos. Thor engké mati sarta Mad Titan dirina salamet perangna final. Di dieu teh "henteu rata" bagian:

The Avengers téh pajoang ngalawan Thanos di tegalan-Na. Cai mibanda kaunggulan, tapi ngurangan Thor méméh Kaptén Marvel asup ka coba nepi ka rengse eta. Hancana karuksakan hébat kana Thanos. Dina respon, eta perkara migunakeun sarung ka numpurkeun sakabeh avengers tur maksakeun aranjeunna lalajo bari anjeunna disintegrates. Ieu flushes jeung Avengers nu ditinggalkeun jadi teu bisa ngomong.

Kuring boga sababaraha rinci pribadi nyadiakeun ngeunaan bagian ieu. Dua taun geus kaliwat saprak perang jumlahna henteu aya artina sarta mimiti Endgame . Ieu nyatet ku bulu na buruk masarakat Hideung randa. The Avengers anu rusak. Tony sigana PTSD anyar jeung jalan di kostum. Steve Saduy konduktor Grup rojongan. Rocket na Thor ngiles. Hideung randa téh sebel, tapi uninga rumor ngeunaan Hawkeye na mana pilari anjeunna. Éta téh ngagabung ku penampilan a sireum manusa, anu, numutkeun aranjeunna, geus kapanggih cara hiji deui efek tina sarung, tapi ieu bener nyangkut dina realm kuantum.

Aranjeunna dirumuskeun sababaraha nurun rencana ngalibetkeun kostum beureum jeung bodas. . Kabéh hurup ditempo dina gandeng jeung marketing teu ngagem salah. bagian ieu sareng sagalana yén kajadian sanggeus mangrupakeun bagian lila film, tapi anu mastikeun diteundeun rusiah. Hijina unsur anu Kami sadar dina mangsa ieu nya éta Bruce Banner éta korban tina hiji dorongan énergi.

Atoh, rencana miboga éfék négatif dina Thanos. Anjeunna ambek sarta ngancurkeun dasar Avengers na sakuliling na kalawan wangun neunggeul orbital. Anjeunna teleports jeung beam tina donat kapal sabab boga sarung. Anjeunna ngamuk ngalawan Avengers na Kaluaran anjing lancah mahluk luar angkasa narajang aranjeunna. Anjeunna perang Stark, Cap na Thor di ruruntuhan. Hawkeye jeung nu lianna bajoang di tingkat sub-basa. Anjeunna neruskeun ku penjahat dina torowongan bari maké hal. Thor ieu impaled sarta ditelasan dina sabeulah tina Thanos. Kaptén Amérika nyaéta enraged sarta nyoba ngalawan, tapi Beusi Man nyokot na flies.

Aya gap badag sejen dina film. Dina salah sahiji titik, anu lalaki badag liwat kota. Aya adegan Tony Stark mun Wakanda, dimana Visions awakna diwangun kawas patung atawa upeti a. Kajadian panganyarna dina film pisan rusiah, tapi ngarti yén Thanos cageur film. Manéhna sorangan ngagunakeun spasi batu keur teleport sakuliah jagat raya kabur ka Avengers. Mibanda garis ngeunaan "repercussions" ngalawan Avengers.

Tungtungna, didieu sababaraha rumor yén kuring uninga di na sabudeureun karya batin. Sakuduna, aya nyaéta penjahat sekundér anu henteu ngaranna tapi Gampang nebak pikeun fans komik. Anjeunna henteu maén peran penting dina film tapi tétéla mecenghul satengahna ngaliwatan, jeung ka pisan tungtung. Hal ieu ogé sakuduna jadi perang final masif anu nilik sakabeh pahlawan disintegrated deui gabung tarung. Biaya reordering alam semesta ieu pamikiran mibanda konsékuansi pisan anu bakal manjangkeun kana film salajengna. Kuring ogé ngadéngé adegan pamakaman dua karakter maot. Nu makéna panungtungan pilem anu sakuduna dituju janten klise tim "Avengers Anyar" kalawan Kaptén marvel di hareup jeung euweuh genep Avengers aslina.

The pamaké sarua ceuk dina komentar saterusna manéhna atawa manehna henteu ngalakukeun eta. 'Teu nyaho mun sawatara bagian anu leres atanapi henteu jeung logo Marvel dipaké dina film téh idéntik jeung nu dipaké dina Kaptén Marvel . Sajaba ti éta, aya jéntré saeutik ieu pikeun nambahkeun ngeunaan lancah-Man:

Hal kuring poho pikeun nambahkeun, di ahir, lancah-Man ieu sakuduna dituju ninggalkeun Avengers tur loba karakter nampi kostum apdet, kaasup a jas bulao anyar. mun Star-Gusti, anu rekonstruksi visi kerah on tanjung sarta Ukay ngayakeun langkung akurat tur leuwih pikaseurieun.

Ieu gé kudu nungguan nepi ka April 26 ningali lamun sagalana mana ogé.

Gambar Sumber: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR