Suku PSG - PSG: Alex Sandro salawasna salivate Al-Khelaifi mercato - kaki 01

PSG: Alex Sandro tetep nyalurkeun Al-Khelaifi dina jandela pamindahan

Poto Ikon Olahraga

Sanaos usum santun Juan Bernat sareng uih tatu réncang Layvin Kurzawa, pamimpin Paris Saint-Germain pasti bakal nyobian ngasurkeun hiji bek kénca dina jandela pamindahan salajengna. Sareng upami nami Daley Buta atanapi Cristiano Biraghi parantos disaring dina jam-jaman ayeuna, saurang pamaén dina harga anu langkung tinggi ogé kalebet dina daptar pimpinan pamimpin Paris: Alex Sandro. Di payuneun klub ibukota salami bulan, bek Brazil Brasil Juventus Turin masih kéngingkeun teuing pawai dina paré Paris, ngajarkeun ka urang Tuttosport.

Leungit, sisi karasa 28 pisan dina kontrak sareng Juve dugi ka Juni 2023. Kaayaan kontraktor anu tiasa ogé ngahesekeun kamungkinan transfer, khususna salaku Manchester United ogé dina pangkat. Tetep katingal tina harga anu bakal diatur ku Juventus pikeun bek-na, sanés usum kieu di handapeun pimpinan Massimiliano Allegri. UEFA, anu masih diperhatoskeun ku UEFA dina kontéks maén finansial adil, sigana moal tiasa mampuh bodo sareng lagu sigana logis hésé ngabéréskeun. Sanaos sareng Paris dina jandela pamindahan, sadayana dimungkinkeun ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01