pulisi kapanggih granat a di markas tina ngarojong tina ADO Den Haag

THE HAYE, Walanda (AP) - Polisi Den Haag kapanggih granat ngalawan wangunan anu dipaké ku fans tim maén bal kota, ADO The Den Haag.

Poto anu diterbitkeun ku média satempat nunjukeun dalima anu dibantungkeun. sabeulah wangunan, anu ogé parantos ditutupan ku cet beureum dina tilu X.

Si penyiar lokal Omroep West ngalaporkeun yén sési palatihan kanggo ADO di stadion caket dieu na ditunda sareng granat dileungitkeun.

Grafit teh sigana nyarankeun partisipasi tina batur Amsterdam . Pértén ibukota Walanda ngahias ku tilu X.

Amsterdam ngabagéakeun AJAX klub Amsterdam nyanghareup Juventus Rebo dina quarterfinals Liga Champions.

Jacco van Leeuwen, presiden pakaitna ngarojong ADO, ngawartoskeun Omroep West: "Ieu titik péngkolan anyar dina sajarah maén bal."

Dina bulan Pebruari Vandals disangka jadi hooligans maén bal dina Den Haag dicét corétan, kaasup swastikas sareng naskah antisemit. dina gedong di Amsterdam dina antisipasi hiji patandingan antara ADO sareng AJAX. AJAX mindeng didadarkeun salaku klub-hubungan anu kaganggu ka komunitas Yahudi Amsterdam.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/police-find-hand-grenade-at-ado-the-hague-supporters-hq-040919