Nalika eta kapanggih Marco Verratti (September 2012) - video



September 2012. Anjog kana tiptoe PSG, Marco Verratti éta moal paling glamorous Parisian mercato manggih. Ngora Italia geus acan ditumpukeun pisan gancang salaku patron di tengah Paris.

► video More Téléfoot: http://bit.ly/TELEFOOT
► Ngalanggan ka saluran: http://bit.ly/ChaineTelefoot

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=D5j88CzUAag