DRC-Turki: Erdogan bakal papanggih jeung Tshisekedi mimiti Méi - JeuneAfrique.com

The Congolese Presiden Félix Tshisekedi. © Caballero-Reynolds / AFP

Dina kasempetan tina datangna nagara tilu dinten di Turki dina mimiti Méi, présidén Congolese Félix Tshisekedi bakal papanggih jeung tara Turki na Recep Tayyip Erdogan, kitu ogé pamingpin bisnis.

Félix Tshisekedi ngarencanakeun nyieun datangna nagara tilu dinten di Turki (Ankara na Istanbul) salila satengah munggaran Méi. Nyiapkeun, Thierry Tshisekedi, lanceukna, sarta Lokman mutuskeun, hiji lalaki bisnis Belgian-Turki anjeunna geus dipikawanoh pikeun tilu puluh taun na oge nutup hiji Recep Tayyip Erdogan, Présidén Turki aya di obahanana tentara teh.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique