Lalajo béntang tina 'Game of Thrones' Kit Harington neneda bari di tungtung on SNL - BGR

Béntang Kit Harington animasi ku Sabtu peuting Live di Game of Thrones sabtu minggu ieu, jadi teu aya kejutan yen séri mutuskeun mun gaduh senang jeung teu sabar badag sabudeureun genep kaulinan panungtungan. episode HBO seru lamunan saga. Kanyataanna, salah sahiji sketsa paling satisfying na sigana paling satisfying tunggang gunung éta monolog nu, Harington tadi bieu waktu ka muncul saméméh publik na nangtung méméh batur meunang nepi na miwarang kumaha ends séri.

Tangtu, Harington laughed, nampik ngajelaskeun sakabeh rinci. Sarta cameos dimimitian.

Ka delight tina panongton, Emilia Clarke lajeng naék dina riungan tur miwarang deui ka Harington mun bari ending nu. Naha? Muhun, dina hiji leungeun, éta nyoba nyieun kami yakin yén sagalana dicandak jadi lila pisan ieu ampir poho. Loba adegan-Na, manehna terus, aya nu Emilia. Daenerys Targaryen ngawangkong ka naga anu aya bal ténis dina pos héjo. Ku kituna kuring boga pamanggih naon sabenerna lumangsung. "

Simkuring oge tingali John Bradley, aktor anu muterkeun peran nu Steward Peuting Watch jeung sobat ti Jon Salju Samwell Tarly, meunang nepi sanggeus balaréa. Anjeunna miwarang lamun Harington nyangka "kami bakal salawasna tetep" sakali séri. "Anjeun geus robah," manehna ngawartoskeun Harington.

Salah sahiji elemen funniest ieu ditangtayungan keur tungtung, nalika SNL anggota tuang, Pete Davidson, nembongan diasah salaku Vérsi rada pikaseurieun The fearsome Raja Game Peuting of Thrones . Ieu sanggeus sababaraha fans Harry Potter diwawancara Harington, saméméh merealisasikan gancang yén ieu moal bagian tina Potter ayat.

The guyonan henteu eureun. "Kuring ngan peryogi kauninga, ngalakukeun jalma hate kuring?" Tanya raja peuting di Harington. "Samwell Tarly éta katuhu, anjeun geus robah."

Pangalusna ieu disimpen keur panungtungan, nalika awéwé nyata Harington (jeung urut ko-béntang of Thrones Thrones ) Indit nepi ka masarakat. Harington dianggap di iman alus yén Aisyah ogé hayang nyaho kumaha eta sadayana bakal mungkas. "Kuring ngalakukeun eta, Kaula mah nerd a," lamun manehna laughs. "Patarosan abdi ieu: naon anu kami ngalakukeun duit ayeuna?" Sababaraha The, manéhna terus hilarious, luput nanaon, nambahan yén Harington terusan manéhna nepi ka titik di hubungan maranéhanana "Oh, Abdi raja kalér. Urang tiasa mesen Uber eats unggal wengi. "

Jelas, monolog nu bertulang nu minat ti fans keur datangna usum 8, nu baris lumangsung dina saminggu (episode munggaran bakal hawa dina HBO Minggu 14 April). Eta janji sagalana ti résolusi pikeun patarosan lila, kayaning nu bakal mungkas nepi dina Arasy Beusi, dina perang tina wengkuan monumental epik antara hirup jeung Tentara ti Dead nu ngancam sagala kahirupan karakter urang paling tercinta. 19659009]! Fungsi (f, b, e, v, n, t, s)
{Mun (f.fbq) balik deui; n = f.fbq = fungsi () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n alesan): n.queue.push (alesan)};
lamun f._fbq = n (f._fbq!); n.push = n; = N.loaded! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, s)} (jandela, dokumen, 'Aksara'
'Https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
FBQ ( 'init', '2048158068807929');
FBQ ( 'lagu', 'ViewContent');

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR