Sadaf Khadem, 24 taun, petinju bikang mimiti Iran urang ngasupkeun cingcin - video



Manehna teh hiji petinju ilegal di nagara-Na. Sadaf Khadem, 24 taun, bakal petinju bikang mimiti Iran urang nanjak dina ring Sabtu 13 April di Arcachon.

https://www.rtl.fr/sport/autres-sports/sadaf-khadem-24-ans-est-la-premiere-boxeuse-iranienne-a-monter-sur-le-ring-7797391103

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=0N_S9ywuK4U