Unvarnished atanapi makeup tur leuwih hamil ti kantos, Meghan Markle ditempo di London di jaket Harry urang

Pangeran Harry jeung pamajikanana Meghan Markle nu gently ngahontal tungtung kakandungan dirina, anu katempo diasah pisan casually salila hiji outing di London ukur sababaraha poé ti kalahiran anak maranéhanana.

Harry na Meghan kasual di London

Kauntungannana Meghan Markle tina poé panungtungan kakandungan nya, sakumaha eta diperkirakeun yén orok Sussex lumangsung pisan geura-giru.

Unvarnished atanapi makeup tur leuwih hamil ti kantos, Meghan Markle ditempo di London di jaket Harry urangGambar Getty / Idéal Gambar

Aya minggu Kensington Istana geus ngumumkeun yén Duchess of Sussex némbongan moal salila upacara resmi. Sanajan kitu, sababaraha admirers sahiji kulawarga karajaan bisa bisa ningali indung salila outings informal nya.

Aya ngan sababaraha poe katukang, Meghan na salakina Harry anu katingal dina Ilapothecary (apothecary bio) di London.

Duanana anu diasah pisan casually na katingali kawas hiji sababaraha biasa, sanes Adipati na Duchess of Sussex. Meghan éta tanpa makeup, teu makeup sarta ngagem jaket hejo, bodas kaos oblong jeung jeans. Harry ngagem hiji kaos oblong abu, jeans sarta cap poék.

fans attentive geus noticed hiji jéntré metot dina nyepeng of Meghan. Aranjeunna ngusulkeun yén jaket héjo nya éta sabenerna Harry urang. Anjeunna meureun dibikeun pamajikanana denok keur teu butuh tiis. Naon salaki ngajentul !

kipas Réaksi

Ieu salawasna hade ka ningali lovebirds karajaan luar tembok karaton. Harry na Meghan kokotéténgan jadi senang tur santai. outputs informal sapertos anu pasti alus keur kolotna.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR