Seville, Betis: La Liga slow pamasaran internasional

New York (AP) - The pamasaran manajer of Seville nyebutkeun ka liga Spanyol geus slow pikeun mikawanoh nilai pamasaran ka panongton internasional, tapi ayeuna fokus kana ngaronjatna panongton na di sakuliah dunya.

Ramón Loarte spoke barengan Ramón Alarcón Betis Kapala Usaha Officer, dina hiji sarapan diayakeun ku La Liga on Sabtu ngamajukeun Derbi Sevillano.

"Jujur, abdi pikir kami kabeh pisan kedul jeung kami dipikaharti yén Liga nyaeta di sakuliah dunya," ceuk Loarte Salasa ngabandingkeun La Liga ka Liga Utama.

"Ieu dua puluh taun ka tukang, aranjeunna diadopsi hiji strategi internasional: nyetél dahan, kantor di bagian nu sejen dunya," cenahna. "Ieu salah keur urang janten salaku kedul atawa keur jadi kedul, tapi ayeuna sagalana geus leuwih tur sagala klub tumuwuh liga, jeung liga nu tuh pakasaban hébat dina watesan internationalization".

televisi Amérika didominasi ku Premier League Inggris on Néglasari jeung adina jaringan na, Bundesliga Jerman on Fox sarta MX Liga of Mexico on Univision, Fox sarta ESPN Deportes.

La Liga na Perancis Perancis mangrupakeun on BeIN Olahraga, dioperasikeun tingkat fee sambungan kabel sarta mibanda sebaran leuwih leutik; eta boga 29 sajuta palanggan. The Italia Serie ngaronjat tina BeIN musim ieu mangrupa perjangjian anu utamana masalah nu ESPN jasa streaming digital.

"Ieu teuas pikeun sababaraha urang mayar eusi - aranjeunna gaduh sagala pilihan, kawas sagala olahraga sejen tur kabeh kompetisi internasional lianna," ceuk Alarcón. "Tapi lamun hayang ngajalankeun cara lila, hal munggaran sugan aya ngamimitian. Jadi Jigana liga ka teu teu jalan. "

upaya sustained tina Barcelone jeung La Liga maén pertandingan mimiti ti liga Spanyol di Amérika Serikat. agung diusulkeun antara Barcelona jeung Girona di Rajana Kebon, Florida on January 26 turun di handap oposisi ti badan maén bal Spanyol, Real Federación Española de Football jeung rugbi pamaén, jeung Asociación de futbolistas Españoles.

"Naha moal maén? hiji game resmi di Amérika Serikat? "Said Loarte. "Jigana di mangsa nu bakal datang, bakal kajadian."

Loarte oge nguntungkeun nu liga nu ngarobah prakték miboga moal iklan dina poé cocok jeung jam saméméh kick ngeunaan dua minggu méméh patandingan. Liga Premier tempat ilaharna ditungtungan jadwal unggal bulan kira genep ka dalapan minggu sateuacanna, nu ngamungkinkeun fans asing rencana lalampahan maranéhanana.

"Ieu salah sahiji drawbacks liga kami," ceuk Loarte. "Kuring miharep dina mangsa nu bakal datang, sagalana bakal ngumbar on ieu, kusabab Nyaan ngarasa yen ieu bakal mangaruhan internationals anu datang ka Seville".

Alarcón ngomong yén liga tetep kompetisi pangpentingna Espagne na yén Barcelona sarta Real Madrid teu kudu kagoda ku proyék sagala aimed dina ngaronjatkeun persaingan Éropa di expense tina Liga Nasional. Loba klub badag rék ngalawan patandingan di Liga Champions bakal dimaenkeun dina weekends tur leuwih Liga Champions cocog unggal lianna.

"Dina panempoan abdi, Barcelona jeung Madrid leungit deui lamun maranéhna ninggalkeun liga nasional tinimbang unggul, ku sabab dina tungtungna, gairah bener keur Real Madrid jeung Barcelona asalna tina Spanyol," ceuk Alarcón. "Jigana ieu kasalahan sarta yén sakabéh klub badag di Éropa bakal manggihan cara pikeun mulasara kompetisi sehat nasional."

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/sevilla-betis-say-la-liga-late-to-international-marketing-040919