Swiss: Pascal Derron: Formula E di Swiss

taun ka tukang, nu nyepeng tinaa ePrix di jalan tina Zurich éta hiji acara penting lantaran acara diwenangkeun Swiss pikeun meunangkeun deui ngayakeun lomba circuit pikeun kahiji kalina saprak ... 1954.

Dimeunangkeun ku Brasil di Grassi (Schaeffler Audi Olahraga ABT), Acara ieu mangrupa kasuksesan hébat kalawan umum. Taun ieu, lamun rumus E lumangsung deui ku Swiss, Bern nyaeta ibukota anu bakal boga imah leg Swiss of kajawaraan listrik. Pasini deui kacida diantisipasi ku fans na ku panitia lomba.

Baca ogé:

"Kanggo urang eta pohara penting pikeun ngahasilkeun kasuksésan anyar," ceuk Pascal Derron, pangadeg sarta diréktur tina ePrix Zurich, ogé diréktur tina ePrix Berne taun ieu, Motorsport.com. "The lomba di Zurich éta hiji kasuksésan hébat sarta kami mudahan papanggih kasuksésan anu sarua di Bern."

"Taun ka tukang urang tadi ngeunaan 150'000 panongton nu éta badag. Dina Bern, abdi nyangka tokoh deukeut 100'000, meureun deui, tapi hésé pisan nyaho sateuacanna. Tapi gawang idéal kami bakal ngahontal ngeunaan panongton 100'000 ".

"Lagu ieu bener alus," nambihan Pascal Derron ngeunaan jalur dipilih pikeun lomba Bern. "Ieu pisan metot kalawan loba up na Downs, roundabouts: ieu bisa jadi lagu pangalusna kami pernah ngalaman, Kaula ningali maju mun ras".

Bari loba kota dunya ngalakonan rutin calon ka imah hiji lomba Formula E, Pascal Derron insists yén tempat kalénder ePrix di Swiss anu assured pikeun taun datang. A lomba pikeun nu dayeuh Swiss séjén ogé geus dikedalkeun dipikaresep.

Baca ogé:

"Tangtu urang rék ka jadi komitmen dina jangka panjang," manehna terus. "Urang téh di taun kadua ti kontrak nu nyertakeun salapan. Ku kituna bakal geus boga sahanteuna tujuh ras ka buka di Swiss, éta bakal pisan metot. "

Derron Pascal, CEO pausahaan Swiss ePrix Operasi

Derron Pascal, CEO pausahaan Swiss ePrix Operasi

"Urang spoke kalawan loba kota, sarta aya minat kuat ti sababaraha kota. Kami geus miboga loba sataun pangaweruh jeung informasi kalawan Zurich jeung Bern nu bakal nguntungkeun taun ieu. Sacara umum, di kota Bern na Zurich ngobrol antargugusna, ogé jeung tukeur loba pikeun ngaronjatkeun ras ".

Acara nu patali jeung:

The positioning tina constituency Swiss di Formula kajawaraan E sigana sagala beuki padet éta dumasar kana ayana masarakat Swiss Series mitra kawas Bank Julius Baer, ​​TAG Heuer atanapi ABB.

"Éta kauninga ayana pausahaan Swiss anu ngeunaan miara masa depan ngembangkeun sustainable, téhnologi," nambihan Pascal Derron ". Ieu pohara penting, hususna keur Swiss sacara umum".

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://ch-fr.motorsport.com/formula-e/news/pascal-derron-formule-e-suisse-engagement-long-terme/4366032/