Tips: ngeureunkeun nyeri || tips 25 anu bakal nyalametkeun anjeun dina kaayaan naon baé



Tips for coping kalawan leutik masalah

waktos Ieu kami bagikeun Rahasia yén unggal mojang kudu nyaho dina kahirupan sapopoe. tujuan utama urang téh nyieun hirup anjeun gampang! video ieu pinuh ku puncak anu bakal ngarobah hirup anjeun sarta diajar kumaha carana republish item gélo:
- Jieun bungkus silika gél tetep sapatu Anjeun garing
- Paké silika gél pikeun ngabersihan botol kaca gancang
- Urang kudu resep sampurna pikeun panon capé - nyandak dua hampang katun jeung soak aranjeunna dina susu tiis. Sanggeus éta, nerapkeun dina panon anjeun sarta ninggalkeun pikeun sababaraha menit. susu tiis soothes panon capé
- Pigunakeun mesek cau pikeun gancang dudung bites serangga
- Siapkan neken tiis ku bolu dapur. Soak deui dina cai teras nahan eta dina kantong plastik. Sanggeus tempat ieu dina freezer nu
- Lamun geus motong, ngeureunkeun perdarahan sareng cabe hideung saeutik
- Tempat anu oats dina caket heubeul na ngagantelkeun kana keran ka ngawenangkeun cai keur ngalir ngaliwatan pantyhose nu. Mandi oatmeal mantuan pikeun ngagentos kulit jengkel
- Lamun kudu huntu sénsitip, nempatkeun hiji kantong tea green tea dina sungut anjeun. Bakal nenangkeun huntu sénsitip
- Nginum kopi nulungan sirah
- Repulsez biwir anjeun kalawan curler a
- haneut nepi curler rambut soca anjeun ku torek keur gampang mascara beberesih
- Paké Jalur curler pikeun panon
- Éta sakapeung hésé sangkan outline irung anjeun tapi anjeun bisa make hiji curler rambut soca. Tambahanana, Anjeun bisa baris biwir anjeun kalawan curler rambut soca
- Anjeun tiasa baris biwir anjeun kalawan curler rambut soca
- dryers Rambut condong pikeun ngumpulkeun bulu na lebu dina bukaan ventilasi maranéhanana. Éta kudu cleaned kalana. Panggihan kumaha bersih nu dryer bulu maké sikat huntu hiji.
- Paké odol ka gancang ngabersihan kit makeup Anjeun upami dasarna geus tibalik

timestamps:
00: 14 Paké lip balm mun cuticle nu
00: 52 Lifehack pikeun panon capé
02: mandi 02 oatmeal
03: 03 héran migunakeun hiji curler rambut soca
06: 17 Paké silika gél ka tegalan sapatu Anjeun
kantor tiis 09 Lifehacks: 47

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=BM0kf-pycWc