a putra Mebe Ngo'o kabur ka Kanada

Kontak redaksi: 000 237 698 11 70 14

Pikeun yakin whistleblower nu Kamerun Paul CHOUTA, sumber informed, dilaporkeun yén Lionel NKoulou ESEM, hiji putra urut Menteri Pertahanan (Edgar Alain Ngo'o ESEM)Gumantung diplomat latihan di layanan Perdana Menteri di Kanada.

Memang salah sahiji nu endowed kabogoh na di Paris dua bulan kapengker dina kacurigaan tina disangka embezzlement dina sambungan kalawan hiji pasualan (pending penuntut urang TCS) pangiriman samaran pares kutang bulletproof ka Departemen mertahankeun ngeunaan 700 juta FCFA, ko-aksi kalayan urut kaptén ti Indomitable Singa Rigobert lagu BAHANAG, ditinggalkeun Kamerun dina Senén April 08 2019 ku hiber komersial ti Airlines Brussel SN ngalayang ka Kamerun.

Lionel ESEM NKoulou nahan hiji dampal dina Hubungan Internasional 2 diala di IRIC universitas Yaoundé 2
Anjeunna anjog di Berlin, Jérman dina Salasa isuk jeung keur ninggalkeun soré ieu Montréal di Kanada kamungkinan pengasingan.

Kanada mangrupakeun taneuh anu ngabagéakeun fugitives tina kaadilan Kamerun, nagara kusabab non-kaanggotaan na di Network Pulisi Internasional (INTERPOL) ngajadikeun hésé pikeun digawe sareng sababaraha nagara di prosedur extradition di handap panutup 'interpol. Sanajan kitu sual tetep anu geus disetir putra Mebe Ngo'o, ngaranna Mebe Nkoulou Lionel?

Lewouri.info kalawan PC

Ngarasakeun database of leuwih 2 2 000 sarta datang:

Ningkatkeun pisibilitas anjeun dina tingkat nasional jeung internasional

Ngakibatkeun kampanye anjeun dina Internet, jaringan komunikasi panggedéna

Naekeun Usaha anjeun

Masangkeun Iklan anjeun ti 5 000 CFA

Kontak: 000 237 698 11 70 14 / 672 47 11 29

surat: [EMAIL PROTECTED]

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://lewouri.info/derniere-heure-un-fils-de-mebe-ngoo-en-fuite-pour-le-canada/