Saurang aktris memohon kaliru dina skandal akademik

L'actrice américaine Felicity Huffman quitte le tribunal à Boston (Massachusetts) le 3 avril 2019

Copyright gambar
tépa

gambar caption

Felicity Huffman cenah "isin" tina nyeri manehna sempet ngabalukarkeun

aktris Amérika Felicity Huffman ceuk manehna bakal ngabela kaliru ka scam curang pikeun meunangkeun tiket keur barudak di universitas elit Amérika.

Béntang tina ibu rumah tangga nekat ceuk manehna sempet "betrayed" putri nya jeung manéhna "isin".

Ibu Huffman geus dituduh sanggeus dibayar 15 000 USD (11 500 £) pikeun koréksi kana waleran rusiah ujian ti putri-Na 2017.

Ieu awéwé tina 56 taun 14 mangrupa salah sahiji golongan dihukum ngabela kaliru. 50 diantawis defendants, anu ngawengku universitas peringkat pelatih olahraga.

Salaku bagian tina perjangjian plea na, jaksa dianjurkeun kalimah panjara tina opat ka sapuluh bulan. Manehna oge sapuk mayar denda dollar 20 000.

Dina hiji pernyataan, manéhna ngomong: "Kuring pinuh nampa kasalahan kuring jeung, kalawan kaduhung jero sarta éra pikeun naon geus I rengse, Kuring nampi tanggungjawab pinuh pikeun lampah kuring sarta nampa konsékuansi tina eta perbuatan.

"Kami isin tina nyeri mah disababkeun putri abdi, kulawarga abdi, babaturan kuring, kolega kuring jeung dunya atikan.

"Kuring hoyong ngahaturkeun ka aranjeunna sarta, hususna, siswa anu kerja keras unggal dintenna pikeun buka universitas sarta kolotna anu ngadamel kurban pisan nyadiakeun keur barudak maranéhanana sarta ngalakukeun eta jujur. "19659007] Biasana ditambahkeun dina pernyataan yén putri-na kungsi dipikawanoh nanaon tina mreun nya:" kuring betrayed jalan goréng mah deeply flawed. transgression Ieu ngalawan anjeunna jeung ka umum, abdi ngagem eta sakabeh hirup abdi. "

Naon anu biaya?

playback Media teu dirojong dina alat Anjeun

Katerangan Media Kumaha hiji admissions universitas Amérika nu pegat

FBI geus christened "Operasi Varsity Blues" panalungtikan ironisna. sanggeus hiji pilem ngeunaan tekenan tina beasiswa olahraga di 90 taun.

Kasus masalah jaman ka 2011 2018, nalika penyidik ​​nyebutkeun kolotna geus diusahakeun nipu biasa prosés admissions AS.

Aranjeunna ngaku yen kolotna geus mayar kanggo suap sarta yén pamariksaan maranéhanana anu dirobah sarta barudak maranéhanana geus sanajan geus diédit nyieun poto pikeun nyieun némbongan maranéhanana ngalakonan olahraga.

Ibu Huffman sarta aktris Hollywood sejen, Lori Loughlin, anu personalities pang menonjol muatan, tapi diitung séjén kaasup pamingpin bisnis pamingpin.

Ibu Loughlin geus dituduh ku salakina ti sanggeus mayar ampir dollar 500 000 di suap anggur ngaku dua putri ka universitas Southern California.

Aranjeunna teu bagian jalma anu geus sapuk pikeun ngabela kaliru. The agénsi warta Iie Pencét (AP) ngalaporkeun yen penyidik ​​nyebutkeun aranjeunna mantuan aranjeunna meunang beasiswa rowing, sanajan taya murid geus sabenerna milu dina olahraga.

Ibu Huffman geus dituduh sanggeus dibayar $ 15 000 William "Rick" Singer - otak confessed ka disangka scam - ambéh ngajawab putri nya di resensi nu cicingeun dilereskeun 2017. [19659007] Biasana sapuk pikeun ngabela kaliru hiji count konspirasi bunuh panipuan mail na panipuan mail patali jasa jujur, nurutkeun AP.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47861584