Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda - MORE MAG Kaséhatan

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

A seuri caang mangrupakeun pantulan kasehatan lisan alus. Acan seueur urang relegate ka tukang, dugi, hanjakalna, éta telat pikeun ubar. Memang sababaraha faktor mangaruhan huntu anjeun tarnishing warna maranéhanana atawa ngabalukarkeun smearing nu ngahukum anjeun nyumputkeun seuri anjeun sakali bersinar. Taya panik, nyaho yén éta téh masih waktos pikeun ubar masalah migunakeun 7 tips alam ieu mun whiten huntu anjeun!

kaséhatan lisan Miskin mangaruhan seuri anjeun dina sababaraha cara. sababaraha foodstuffs atawa cair poék kayaning kopi atanapi tea ngakibatkeun penampilan tugas leutik dina huntu anjeun cara sarua maranéhna bakal ngahasilkeun dina pakean anjeun. Kanyataanna, aranjeunna ngabalukarkeun fading bertahap lamun dikonsumsi sapopoé. Buang di kabiasaan damang sapertos alkohol atawa bako, jeung anjeun mungkas nepi ka huntu konéng anjeun boga beuki loba hésé némbongkeun.

Ka tungtung ieu, sababaraha tips sangkan betah bakal ngabuktikeun pisan mangpaat. Pengetahuan Alam tur basajan, maranéhna bakal sekutu anjeun ngalawan tugas dental na discoloration of enamel nu. Perhatian maranéhna ngalakukeun diganti pikeun brushing biasa na pamakéan maranéhanana henteu dianjurkeun dina kunjungan diganti ka dokter gigi!

karbon diaktipkeun

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

ahli dokter gigi na panulis bestseller nu The dental Diet, le Dr Steven Lin nyaeta museurkeun efektivitas karbon diaktipkeun, nu jadi loba ngobrol. Salian lobana mangpaat tina bahan ieu dina kaséhatan, éta bakal geus ditémbongkeun a efektivitas pisan metot dina huntu. Numutkeun Dr. Lin, eta bakal kapasitas absorbent na bakal ngurangan piagam sarta komponén séjén jawab penampilan tugas.

baking soda

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

bahan populér dina widang kasehatan lisan, baking soda ngalakukeunana, dina diajar diterbitkeun ku The Journal of Kedokteran Gigi klinisA unsur konci pikeun ménta huntu whiter dina jumlah pondok waktu. na pangaruh abrasive keur leuwih handap tina nu komponen toothpastes, pamakéan na bakal jadi hadé ngaleupaskeun dental noda. Paké saminggu sakali ku minggu maksimum ulah enamel huntu ngaruksak.

jeruk nipis

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

Nurutkeun kana Dr OzThe jeruk nipis nyaeta ubar alami mujarab pikeun huntu whitening, disadiakeun aranjeunna dipaké dina dosis pisan leutik. buah berehan ieu tapi pisan abrasive ka enamel huntu kudu diluted kalawan cai saméméh keur dilarapkeun. Ulah ngantep leuwih ti hiji menit dina résiko tina ngarobah peta positif taun masalah dental.

Minyak kalapa

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

alam alternatif pikeun mouthwash, minyak kalapa geus nunjukkeun aksi potent dina baktéri jawab piagam dental. Numutkeun hiji diajar diterbitkeun ku The Journal of kontémporér dental Praktek, Hiji percobaan kana dua golongan barudak pikeun ngabandingkeun efek dua bahan ieu bakal geus menyimpulkan yén peta antibakteri tina minyak kalapa bakal disarengan éféktif, presenting alternatif sehat sarta aman bahan kimia.

cuka cider apal

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

Dina aplikasi lokal atawa sakumaha mouthwash a, cuka cider apal bakal jadi éféktif dina nyoplokkeun dental noda sarta mulangkeun whiteness tina seuri Anjeun. Sanajan kitu, produk ieu abrasive, kawas nipis, sakuduna ngan dipaké dina saeutik tur diluted cai. a diajar confirms, éta bakal diaku mangrupa aksi pemutihan disadiakeun dinya dipaké dina moderation.

strawberries

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

trik endah wangsit ku Huda Beauty, Blogger jeung parusahaan ahli lulugu dina kosmétik, strawberry nyaeta buah kalayan loba virtues lamun datang ka nembongkeun seuri Hollywood. Pikeun cocog, mash mash jeung tambahkeun hiji ciwit tina baking soda. Ku nyoplokkeun lebu dina beungeut enamel kana, tip ieu bakal mastikeun anjeun meunang seuri caang. Sanajan kitu, jadi sadar yen pangaruh ieu samentara kusabab teu meta dina jero.

turmeric

Di dieu téh kumaha boga huntu bodas kalayan baking soda

Bungbu lega dikonsumsi di Asia, turmeric mangrupa cara nu alus teuing pikeun ngajaga kasehatan dental alus bari Ngahindarkeun efek ngarugikeun bahan kimia. handap mangrupa diajar dumasar kana efektivitas ubar ieu, para élmuwan geus katalungtik hiji anti radang, antibakteri sarta anti piagam sarupa ka mouthwash nuju di apotek. Ku kituna, eta bakal nyegah mecenghulna karah tetep seuri caang.

Mises-hansip: Perhatikeun, sakumaha kalayan sagala ubar alami, éta penting pisan konsultasi dokter lamun sangsara ti kaayaan sabagean pikeun nguji interaksi bahan ieu kalawan kaséhatan Anjeun. Sami mana pikeun ibu hamil atanapi lactating.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE