Anjeun geus tiasa nyimpen nepi ka $ 150 dina merk anyar Galaxy S10 - BGR

Inget ngeunaan Sabulan ka tukang nalika kami ngawartoskeun yén bisa jadi wijaksana reureuh meuli Galaxy S10 lantaran nguruskeun hadé bisa jadi harepan engké. Muhun, lamun masih teu ditarik pemicu nu, nyaho yén Samsung geus nawarkeun sababaraha model sahenteuna 100 USD, sanajan tabungan bisa ngahontal USD 150.

perjangjian ieu sadia langsung ti Samsung sarta merlukeun anjeun meunang télépon sareng rencana mayar ka operator urang ku AT & T, ngutruk, T-Mobile, AS sélular atanapi Verizon. perjanjian teu merlukeun bursa sahiji alat jeung tabungan dilarapkeun ka tiers béda ti gudang, sangkan anjeun bisa milih modél nu cocog Anjeun pangalusna.

Anjeun bakal meunang hiji réduksi tina $ 100 dina Galaxy S10e of 128 GB na 256 GB, a tabungan tina $ 100 dina Galaxy S10 atanapi Galaxy S10 More 128 GB atawa 150 USD on versi gudang 512 GB na 1 mun (lamun lumaku). Sajaba ti éta, Samsung nawarkeun pangecas nirkabel gratis jeung loba model ieu, anu bakal nyalametkeun anjeun nu langkung lengkep ihwal pameseran Anjeun salajengna ngeunaan Galaxy S10.

Mun rék tukeur smartphone heubeul jeung fungsi, Anjeun bakal meunang deui kas tina nepi ka 300 promotion USD geus dipaké ku Samsung.

Mun Samsung téh siap pikeun ngurangan harga Galaxy S10 of 100 mun 150 USD sanggeus bulan kahiji diobral, ieu ngandung harti yén anjeun 'Anjeun tiasa meunangkeun mangrupa Galaxy S10 dipaké sanajan murah, kumaha laporan bulan panungtungan alluded . The panjang Anjeun antosan, beuki anjeun bakal meunang harga hadé, sanajan urang henteu ragu ngalakukeun nu Samsung bakal reductions lila beuki signifikan dina Galaxy S10. Ningali rentang pinuh Galaxy S10 link ieu .

sumber gambar: Zach Epstein, BGR

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR