Wilfried Zaha diganjar Inggris pikeun kagiatan philanthropic na

Ieu dipikawanoh. Antara meta amal jeung olahraga, éta ngan hiji hambalan. Kristal Istana boga, pisan tuntas bidang kamanusaan, ieu diganjar Senén ku kado Yayasan Global, hiji LSM gawé keur kelestarian karapihan antara komunitas nu mangrupakeun dunya.

Baca ogé: Bisi "Wilujeng sumping Obro" aktor "abdi kulawarga" renewed Apologies maranéhna pikeun Daud Ouattara na ka sadaya Ivorians (video)

Pikeun lampah hebat yayasan na "Zaha Fundation" Basisir Gading na Inggris, nu gading Basisir internasional geus narima dina Award pikeun Philanthropy. A harga anu nyorong nonoman ngudag eta visi katimu jeung diwanohkeun ku indungna sarta dirina.

Carole G

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/wilfried-zaha-recompense-en-angleterre-pour-ses-actions-philantropiques