Sora: Choupo-Moting

Aya kalana, kasempetan lasut téh jadi dahsyat nu ngadorong urang pikeun reassess spésiésna sakabéhna nangtukeun kahayang mana éta dina skala nu ranking sajarah.

junun sisihkan kasempetan kritis anu éta geus satengahna ka garis gawang Strasbourg Minggu, ieu langsung atra yén waktu nu dipilih keur umur. sarta kakurangan sora positif sing saha bae nu ngarasa pantes éta tempat pangluhurna di Pantheon sahiji kasempetan lasut.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog/the-toe-poke/65/post/3820143/is-eric-choupo-motings-epic-psg-miss-worse-than-these-spurned-chances