Maroko: Kasus Clemence Calvin: titik Maroko, "éta diversion a"


Athlé


bisi Calvin

diterbitkeun
| diropéa

The lasut pariksa Clemence Calvin di Marrakech, ogé ulang hambalan Maroko, lila dianggap hub sahiji cara nambahkeun atawa doping. Bapak Ahizoune, Présidén Royal Athletics Federation teu senang pisan.

Pusat latihan di Ifrane. (Tim)

"Sempet anjeun geus bébéja, langsung atawa henteu langsung, hiji operasi sahiji Badan Perancis pikeun ngalawan nu ngalawan nambahkeun atawa doping lumangsung dina Maret 27, di nagara anjeun?
Kuring nyaho yen jutaan jalma Perancis nganjang ka Maroko unggal taun, tapi kuring teu nyaho unggal angka paspor atanapi naon manéhna teu dina kahirupan. Ieu bakal masihan kuring teuing pentingna. Ieu mungkin yen Perancis mangrupakeun dope? cara nambahkeun atawa doping teh aya di sadaya nagara.

The French Athletics Federation, dibolaykeun hiji magang manehna rencanana minggu hareup di Ifrane mangrupakeun polah kuat.
Aranjeunna bébas ngirimkeun atlit maranéhna dimana aranjeunna hoyong, sarta dina sagala hal maranehna teu ngirim aranjeunna ka Royal Maroko Federation. Taun ka tukang, aya geus konsentrasi badag tina atlit Perancis di Agadir, dina gaya. Aya masalah cara nambahkeun atawa doping di Perancis, sakumaha nguap tur nunjuk kami, federasi asing di nagara ramah, éta diversion a. Bisa geus kajadian di nagara mana wae, jeung nunjuk ramo di urang. Ieu sanes Moroccans anu titillate setan.

"Kuring ngarasa yen di overtones colonialist"

The IAAF ogé maju Ifrane ...
The IAAF teu nyarita ka kuring ngeunaan Ifrane. Urang dituturkeun nu saran ti IAAF na urang malah indit saluareun. Ifrane, nyaeta salah sahiji kota cleanest di dunya, teu hiji desa, sakumaha Kuring geus maca kalimah syahadat. Kuring akal dina sagala overtones colonialist ieu.

Jadi sagala aya alusna di Ifrane?
Urang tarung, jujur, urang anu nyokot ukuran beton. Urang ngadegkeun hiji hukum ngalawan nambahkeun atawa doping, urang balikeun kadali saluareun pamundut yén IAAF kami Filed keluhan a ngalawan dealers, ngalawan X tangtu, lantaran kami teu nyaho aranjeunna. Urang kudu nganggap kabeh ieu teu diversion a. Butuh hiji koperasi hormat ngalawan scourge ieu.

Dupi anjeun dikaitkeun kalayan tara Perancis anjeun?
Kuring teu hayang ngobrol anjeunna ngeunaan eta, sarta anjeunna teu nelepon kuring. Kuring ngan inget yen lamun atlet Perancis ngéléhkeun medali hiji anjeunna téh Perancis, tapi lamun eta ngabuktikeun doped sarta mangrupakeun asal deungeun, anjeunna janten asing. Tapi bakal nelepon. "


Dikumpulkeun ku Stefan L'Hermitte

===> artikel Leuwih lengkep ngeunaan Maroko dieu <===

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lequipe.fr/Athletisme/Actualites/Affaire-clemence-calvin-c-est-impossible-qu-un-francais-se-dope/1007776