Ngalanglang piala éta

4,6 48 kg cm Piala coveted na nu bakal dimaenkeun ti bulan Juni nepi ka 07 07 Juli brings kalawan eta simbol hiji

karya téh tina Italia SAWAYA William. Ieu ieu dipahat dina 1998 ku sipat desain imah Milanese kawentar tur SAWAYA MORONI. piala éta

William SAWAYA

Piala Dunya FIFA Awewe urang bakal geus waited dugi 21 taun méméh hirup moment nya ku kamulyaan.

Saleresna piala

Kawas congcot di dasarna, tapi mangrupa rojongan nu conforms sapanjang panjang na dina bentuk spiral a. The spiral lambang dinamisme jeung elegance maén bal awéwé. The spiral sual salaku pamajikan, indung atawa putri delicately balon coated lemes, nu alat utama nona Nalukkeun Piala. Nu aya dina dasar nu piala, hiji inovasi munggaran. Nyieun édisi 8ème ieu di Perancis nu sadaya rékaman, dasar piala nu ngasuh nu ngaran sadaya tilas winners of Piala Dunya nu Wanita urang maén bal FIFA saprak 1991. Ku sabab kitu urang ditéang engraved aya: The Amerika of meunangna waktu Amérika 3, Jerman, kali 2, Jepang jeung Norwégia sakali meunangna. Tradisi terus jeung Ngeunaan Future piala. Objek perhatian nyaeta emas parunggu, aluminium digosok jeung granit Héjo Brazil plated.

Hiji karya group SAWAYA na MORONI

Odeline Stella Mouazan

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/04/coupe-du-monde-feminine-de-football-france-2019-a-la-decouverte-du-trophee/