Apple Huawei bisa nyadiakeun 5G chip iPhone salajengna

Apple masih pilari solusi pikeun nyadiakeun di 5G modem. saingan Cina na geus appropriately disebut "muka" pikeun gawé babarengan.

Samsung téh dinabisa nyadiakeun 5G chip ka Apple, pausahaan ieu nyieun up ku Huawei.

kapentingan ékonomi pikeun duanana pabrik

Simkuring nembe dilaporkeun dina: Apple bisa janten siklus reureuh dina pabrik lianna ngeunaan 5G. Samsung teu bisa minuhan paménta fisik pikeun sungut nu aya di apel (200 juta unit) jeung eta moal bisa neuteup ka Qualcomm kusabab sengketa hukum pending antara dua pausahaan, Apple téh bisa digitus smartphone kahareup na 5G modem.

Dua nu disebutkeun kamungkinan pikeun megatkeun deadlock nu: acquire 5G cabang Intel (saperti teu mirip) atawa ngahasilkeun sorangan kutu (teuing mahal). Huawei nyaeta persona non grata Amérika Serikat pikeun disangka spionase, produsén anu kanyataanna maréntah kaluar mungkin solusi. Ieu teu nyegah teguh Cina pikeun dibewarakeun kabuka pikeun hungkul salaku dilaporkeun Engadget. The 5G chip Huawei Balong 5000 dibere di MWC 2019, nu mundur cocog sareng jaringan 2G, sarta 3G 4G LTE bari ngarojong dua jenis jaringan 5G (métrik sarta sub-6 GHz).

nikah ieu Apple, nu bakal janten dina footing sarua salaku pesaing anak, oge mawa windfall finansial tambahan pikeun Huawei, nu geus aya di dieu 2020 produsén ngarah di dunya smartphone. Alesan pulitik didadarkeun di luhur, kumaha oge, ieu koperasi diragukeun antara dua raksasa.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apple-huawei-pourrait-fournir-les-puces-5g-des-prochains-iphone-312553