Tips: Diajar ka taman hadé ti salaki anjeun 5 aturan dasar Parkir Parallel

Diajar parkir hadé ti salaki anjeun 5 aturan dasar Parkir Parallel

tips

March 26, 2019 16: 27 ku Fabiosa

taman mobilna téh skill nu kaala lalaunan tapi pasti. Latihan téh kalawan cara anu pangalusna pikeun ngawasaan seni ieu. parkir paralel mangrupakeun skill hal penting, nu mindeng ngabalukarkeun masalah pikeun drivers ngora di dayeuh badag. Acan aya obahanana tentara mustahil pikeun neuleuman hiji awéwé pengkuh. Hayu urang diajar babarengan!

Hiji pituduh hambalan-demi-hambalan Parkir Parallel

Le parkir paralel dipaké nalika rohangan antara kandaraan geus diparkir na mobil anjeun dugi kusabab ukuran leutik jalan. mobil anjeun lajeng sajajar jeung pamadegan batur.

1. Teangan tempat anu

Mimitian ku pangpentingna: manggihan hiji tempat pikeun anjeun mobil. ngajalankeun lalaunan sapanjang mobil diparkir pikeun manggihan hiji rohangan bébas. Reureuh diri patarosan: Dupi mobil kuring asupkeun tampa kudu ngaruksak kandaraan sejen?

Mun drivers ngabaran honk jeung nanya nu dipindahkeun ka ngantep aranjeunna maot, coba mun cicing tenang jeung difokuskeun parkir. Barina ogé, ngobrol ngeunaan kaamanan anjeun sarta kaamanan anjeun dibandingkeun mobil séjén.

2. Orient diri dina hubungan mobil sabudeureunana

Ngeureunkeun sajajar jeung mobil diparkir. Mimitian deui dugi bemper anjeun sarta wahana tatangga anu tingkat.

3. caang

Giliran kabayang steering ka katuhu sareng ngawitan kabetot liang dina underside tina sudut gelar 45. Lamun anjeun ningali lampu gede tina mobil diparkir di tukangeun anjeun kaca spion anjeun, eureun!

4. ahir

Lalaunan giliran kabayang steering ka kénca sareng ngawitan align paralel mobil anjeun ka curb nu.

5. Hurungkeun mesin

Sakali operasi geus réngsé, pariksa yen aya cukup spasi antara kandaraan anjeun jeung kandaraan diparkir di hareup jeung tukangeun anjeun. Ayeuna anjeun bisa mareuman mesin. Anjeun diparkir!

Pondok kasimpulan video:

parkir paralel dianggap obahanana tentara tricky, hususna keur drivers anyar. Sanajan eta téh kaasup kana kursus nyetir, anjeun moal bisa ngadalikeun dina latihan anjeun.

Jeung anjeun? Dupi anjeun parkir leres? Meureun anjeun geus kungsi kaayaan metot bari nyetir? Bagikeun pangalaman anjeun dina komentar!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR