Tips: Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?

tips

April 4, 2019 15: 07 ku Fabiosa

Hirup di umur digital bisa nyieun urang kirang attentive sabab tina loba distractions. Urang terus bombarded ku advertisements, aplikasi mobile, jaringan sosial, jsb Sok we leungit pangabisa urang bade difokuskeun hal. Ieu naha hal anu penting pikeun merangsang otak ti jaman ka tempsnotre ngarengsekeun misalna puzzles. Ieu bakal tetep attentive.

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora anu indung a Tingali taliti: tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?Alexey Boldin / Shutterstock.com

Ku kituna lamun hoyong nguji pangabisa anjeun janten attentive mun jéntré, teka ieu bakal sampurna pikeun anjeun.

Dina gambar di handap, anjeun bakal manggihan aya 3 awéwé. Éta téh diasah ogé tur taya di antarana anu mawa orok. Sanajan kitu, ngabayangkeun yén salah sahiji awéwé téh indung a.

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?

Dupi anjeun nebak saha éta di glance kahiji?

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora anu indung a Tingali taliti: tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?mimagephotography / Shutterstock.com

Lamun perlu hint a, nyandak ieu kana rekening: loba ibu gaduh ciri nu tangtu anu ngahianat a hint nunjukkeun yén anak maranéhanana nyaéta kénéh bagian tina kahirupan maranéhanana dina hiji atawa cara séjén.

Sangkan tetep dina gagasan ieu jeung kasampak deui di gambar, nu ieu awéwé boga ciri kieu?

Lamun geus kapanggih, éta hebat. Bisa bet éta meureun alatan anjeun indung diri.

Tur upami Anjeun salah teka sigana hese, urang kudu keur anjeun jawaban. Ibu téh tengah salah. Naha? Tingali di nipple protruding tina kantong-Na.

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora anu indung a Tingali taliti: tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?

Sanajan manehna geus sibuk, urang bisa nempo yén éta ogé disiapkeun. Ieu téh mangrupa indung anu salawasna boga alat gunana nenangkeun anak nya di kasempetan nanaon.

Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora anu indung a Tingali taliti: tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?Joana Lopes / Shutterstock.com

Dupi anjeun kungsi senang jeung teka ieu? Bagikeun eta kalawan babaturan Anjeun tur tingal lamun éta bisa manggihan jawaban nu gancang ti anjeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR