Tips: Tingali taliti, tiasa nebak nu sahiji awéwé ngora téh indung a?

Tingali taliti: anjeun tiasa nebak mana anu aya di mana awéwé ngora nyaéta indung?

tips

April 4, 2019 15: 07 ku Fabiosa

Hirup di jaman digital tiasa ngadamel urang kirang attent kusabab seueur selingan. Kami terus dipiceun ku Iklan, aplikasi mobile, jaringan sosial, jeung sajabana. Sok we kaleungitan pangabisa kami bade difokuskeun kana hiji hal. Whyta pisan sababna naha penting pikeun merangsang uteuk tina waktos kanggo waktos pikeun ngarengsekeun contona puzzles. Ieu ngajaga anjeun attent.

Tingali taliti: tiasa nebutan mana ieu awéwé ngora nyaéta indung? Tingali taliti: tiasa nebak mana ieu awéwé ngora nyaéta indung?Alexey Boldin / Shutterstock.com

Janten, upami anjeun hoyong nguji kamampuhan anjeun pikeun nengetan rinci, teka ieu bakal sampurna kanggo anjeun.

Dina gambar dihandap anjeun bakal nempo yén aya awéwé 3. Dressta sadaya diasah saé jeung taya sahijina anu mawa orok. Najan kitu, ngabayangkeun eta salah sahiji awéwé saurang indung a.

Tingali taliti: anjeun tiasa nebak mana anu aya di mana awéwé ngora nyaéta indung?

Dupi anjeun tiasa nebak sanés anu katingal mimiti?

Tingali taliti: tiasa nebutan mana ieu awéwé ngora nyaéta indung? Tingali taliti: tiasa nebak mana ieu awéwé ngora nyaéta indung?mimagephotography / Shutterstock.com

Upami anjeun peryogi atraksi anu dicandak ku hal ieu: seueur ibu ibu gaduh sababaraha ciri anu ngahianatana, éta sakalian parantos nandakeun yén anak maranéhanana salami bagian tina kahirupan maranéhanana, cara atanapi cara séjénna.

Jadi cicing dina gagasan ieu sareng deui deui gambar, anu ieu awewe gaduh ciri ieu?

Upami anjeun gaduh, éta hebat pisan. Urang tiasa bet éta kusabab anjeun meureun indungna nyalira.

Tur upami teka ieu sigana sesah, urang ngagaduhan jawaban kanggo anjeun. Ibuna tengah éta. Kunaon? Tingali pacifier pang jero kantong.

Tingali taliti: tiasa nebutan mana ieu awéwé ngora nyaéta indung? Tingali taliti: tiasa nebak mana ieu awéwé ngora nyaéta indung?

Najan kanyataan yén manéhna riweuh, urang tiasa nempo yén manéhna ogé disiapkeun. Ista indung anu salawasna gaduh alat anu tiasa dianggo pikeun nenangkeun anakna dina kasempetan.

Tingali taliti: tiasa nebutan mana ieu awéwé ngora nyaéta indung? Tingali taliti: tiasa nebak mana ieu awéwé ngora nyaéta indung?Joana Lopes / Shutterstock.com

Geus geus senang jeung babadean ieu? Bagikeun éta ka anjeung ka réréncangan sareng tingali lamun éta junun manggihan jawaban langkung gancang batan anjeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR