Aya hiji spoiler disumputkeun dina trailer panganyarna tina "The Avengers: Endgame", sarta kami ampir lasut

Pang dukun: Spoilers Endgame

Marve L na Disney geus dibuka pers wisata resmi Avengers: Endgame ngan sababaraha dinten, sarta kami nempo loba Gambar tambahan poé ieu. Naha trailer a Tingal husus a komérsial tipi anyar atawa trailer pilem, Marvel geus ditawarkeun loba urutan anyar kana petualangan salajengna Avengers . Sarta leuwih data diungkabkeun ku Marvel, sakumaha nyasabkeun sakumaha aranjeunna, anu beuki lila bakal dikritisi leuwih raket ku fans.

Dinten sejenna, urang nalungtik naon sababaraha urang dipercaya janten spoiler misterius disumputkeun dina trailer tur dipedar yén sakabéh éta moal naon eta seemed - moal sabab Russo sempet camouflaged, tapi kusabab, dina hal ieu, ieu leuwih kabeneran a. Tapi tétéla éta aya ogé bisa janten spoiler dina klip, sakumaha kapanggih hiji kipas intrepid. Méméh kuring ngabejaan ka Anjeun naon éta, nyaho ieu: spoilers bisa ngaharepkeun!

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR