Perlu operasi AND APPRENTICES IN SCI ZEIDEAL

gambaran

Perlu operasi AND APPRENTICES IN SCI ZEIDEAL

ZEIDEAL SCI (parusahaan real estate) ieu panalungtikan pikeun kaperluan manuver bisnis sarta apprentices di wewengkon handap:
 Refrigeration jeung AC;
 Listrik;
 Plumbing;
 Metal joinery, beusi sarta aluminium;
 Masonry;
 Staf;
 kotak;
 Lukisan;
 mundurkeun mesin;
A cet effet, les dossiers de candidature doivent être déposés au siège de la société sise à Ekoumdoum ou envoyés à scizeideal1@gmail.com . Ils devront être constitués de :
- Hiji aplikasi ditulis ka Diréktur Jéndral SCI;
- A kurikulum vitae;
- A photocopy tina kartu identitas nasional;
- photocopies of diplomas diala atawa latihan SMK.

  • Wewengkon: Center
  • Kota: Yaoundé
  • Nami parusahaan atawa individu: SCI ZEIDEAL
  • Jenis kontrak: CDD
  • Jumlah posisi sadia: langkung
  • Génder: No pangajén
  • Telepon: 696 89 71 02 / 222 30 04 89
  • E-mail: scizeideal1@gmail.com

gambaran

Awas lamun duit geus ditanya .

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!