SA C KOI SA Enkor - misalna GO MATERIALISTE



Urang ngobrol ka dirina, manehna tindakan saolah-olah manehna teu ngadenge ...

Anjeun tiasa manggihan urang dieu:
Ngalanggan ayeuna didieu sobat nu 👉 https://www.youtube.com/channel/UCiei ...
A leutik ogé? 👉 https://www.facebook.com/sackoisaenkor/
Anjeun oge bisa nuturkeun urang 1945 https://twitter.com/SACKOISAENKOR?lan ...
Atawa lalajo poto urang 👉 https://www.instagram.com/sackoisaenk ...

Hiji gagasan:
Wilfried Nanga (@marvinekine)

Ditulis ku:
Wilfried Nanga (@marvinekine)

Dipigawé utamana ku:
Wilfried Nanga (@marvinekine), Kouakou Angel Emmanuel (@ kouakou12), Kedira (@kedirra)

Diarahkeun ku: agan Kouakou Angel (@ kouakou12)
Ngédit: agan Kouakou Angel (@ kouakou12)

Dijieun tur diproduksi ku SA C KOI SA Enkor.

Tim SA C KOI SA Enkor neruskeun nuturkeun urang unggal dinten.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=FFydgHTXV-0