Kamerun - diaspora: Disangka scam, anu Cameroonian footballer résiko William Nkendo hukuman pati di Myanmar

Anjeunna ditawan di nagara ieu Asia Tenggara sakumaha bagian tina hiji hal scam disangka 250 juta FCFA.

William Nkendo Tchoungang résiko badag di Burma, nagara mana hukuman pati ieu dilarapkeun ku firmness greatest ngalawan offenders. The Cameroonian footballer, urut teammate Nicolas Nkoulou jeung Stéphane Mbia Tim ti Kamerun U23, ieu incarcerated di nagara ieu Asia Tenggara pikeun sababaraha minggu.

Urut pamuter of Albacete di Spanyol, dilaporkeun ka pulisi lokal, nyandak bagian dina operasi scam sahiji padagang Burma nepi ka dollar 500 000, ngeunaan 250 juta FCFA. antek sarta ditahan anjeunna dina bandara bari nyobian pikeun ninggalkeun nagara. Saprak harita, deukeut ka footballer nu boga warta ngeunaan anjeunna. Aranjeunna sieun awon.

indungna geus diwujudkeun dina kolom tina mingguan tolok ukur on newsstands April 8 2019. "Urang terang tina 25 Maret ngaliwatan salah sahiji babaturanana, William, putra urang, ditahan dina bandara Burma. Dina alesan, urang baris terang yén William irung katurunan dina hal panipuan kira 250 juta FCFA "Ceuk nona nu.

"Kuring banding dieu otoritas Cameroonian, sadar tina kaayaan hirup warga sasama maranéhanana sabudeureun dunya pikeun mantuan kami. Anjeunna salamet warna Cameroonian, sarta kami moal bisa ngantep nu sangsara ieu "Ngajalankeun anu progenitor maén bal 33 taun. William Nkendo Sarbini footballer, indit ka sakola di sagala kategori handap tim Kamerun saméméh keur ngagero dua kali dina tim munggaran.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/10/cameroun-diaspora-soupconne-descroquerie-le-footballeur-camerounais-guillaume-nkendo-risque-la-peine-de-mort-en-birmanie/