Kamerun-Special Pangadilan Pidana: Jean Baptiste Nguini Effa shouts pelecehan yudisial

Urut manajer umum ti masarakat Cameroonian of deposit minyak bumi (PICS) geus dikedalkeun Ras-le-bol ngalawan slowness sahiji cara ngagawe légal ngalawan anjeunna. Ieu di acan dédéngéan sejen di Pangadilan Pidana Special.

Ieu bakal ngalakukeun ampir 4ans Yahya Baptis Nguini Effa, scrolls lila méméh rohang pangadilan Mahkamah Pidana Special. Sababaraha poé ka tukang, aya kénéh reaffirming Innocence na nyanghareupan fakta nu muatanana béda embezzlement ngalawan anjeunna, sakumaha anjeunna saacanna kungsi nyatakeun di dédéngéan imah.

Tapi anjeunna teu gaduh kasempetan. titimangsa hasil pamariksaan dijadwalkeun geus tungtungna geus balik alatan kurangna Disack arulin Putra saksi, ahli keuangan anu laporan ieu ditampik persis sasama Babasan Anyar urang.

rujukan umpteenth ieu, kieu sababaraha séjén leuwih atawa kirang diyakinkeun. Di sagigireun éta mangka sasama Babasan Anyar urang, ka tingkat dimana nya éta prosés hukum, euweuh némbongkeun geus acan geus dibere ku nu ngagugat teh. Naon bae nu aya ngomong urut CEO PICS anjeunna "Dupi aya pelecehan yudisial ngalawan anjeunna." Kasus ditunda mun Méi 14 2019 pikeun hadir dina saksi keur arulin gugatan Disack.

Pikeun catetan, Yahya Baptis Nguini Effa aya dina jail saprak 10 taun. huluna 14 tina biaya dibawa ngalawan urut umum diréktur Nasional Society of panyimpenan minyak na nya ko-defendants. Huluna disebut tina biaya nyaritakeun ingetan curang rupa sums duit ka detriment of deposit minyak masarakat Cameroonian antara 1996 na 2009. Boh 46.900.000 FCFA 182.840.000, 212.000.000FCFA, 882.800.000FCFA, 99.000.000FCFA, 30.595.000FCFA ngalambangkeun disbursements langsung di parusahaan dana primér sarta sekundér, withdrawals bank, kandaraan rental samaran, belanja kadaulatan, tunjangan perumahan, bonus akun samaran tanpa ngarojong dokumén atawa jobs sarta dana pikeun nuju persiapan ka minyak situs Nsam.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/09/cameroun-tribunal-criminel-special-jean-baptiste-nguini-effa-crie-a-lacharnement-judiciaire/