BISA 2019: Time, siaran TV, topi, informasi ngeunaan jieun




Tarik BISA 2019 - The draw pikeun Piala Afrika tina Bangsa bal lumangsung dina Jumaah. Siaran TV, ngalirkeun ... Dina saluran naon jeung kumaha waktu ningali upacara dina TV? Manggihan ogé informasi ngeunaan topi, kaping tina patandingan jeung jadwal keur fase final.

[Diropéa April 10 2019 mun 18h56] Sadaya nagara mumpuni pikeun bisa 2019 eagerly awaiting hasil tina draw keur fase final Piala Afrika tina Bangsa bisa dilaksanakeun taun di Mesir . patojaiah bakal pas mungkas sakumaha upacara tina draw sahiji gorombolan anu babak kahiji geus dijadwalkeun Jumaah April 12 2019 sareng ngawitan 20hwaktos Perancis. Catet yén todays tarik bakal ditawarkeun live on pas 19h45 channel beIN Olahraga 3Si penyiar Qatari keur recalled, anu penyiar resmi ti turnamén on taneuh Perancis. Upacara, rinci ngeunaan nu geus henteu acan disaring bakal dipingpin dina hawa ku wartawan Smail Bouabdellah sarta konsultan Brahim Thiam, urut pamaén bal profésional, sarta bakal mungkas sabudeureun jam 22. Pikeun streaming, urang kedah giliran platform nu beIN Connect.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.linternaute.com/sport/foot/1333637-can-2019-date-heure-et-diffusion-tv-du-tirage-au-sort/