rencana ieu ngalakukeun salila 2 poé cleanses awak anjeun sadaya racun - Kaséhatan PLUS MAG

rencana ieu ngalakukeun salila 2 poé cleanses awak anjeun sadaya racun

rencana ieu ngalakukeun salila 2 poé cleanses awak anjeun sadaya racun

Téh mangrupa kecap urang ngadenge beuki sanajan istilah toxin hurung pikasieuneun, paling jalma teu pinuh ngartos kumaha aranjeunna berinteraksi sareng awak sarta sabaraha lila urang estu sadar yen ieu masalah. Kanyataanna, dokter geus noticed aya ampir dua abad nu racun kayaning Mercure éta di asal panyakit "Mad Hatter". Dinten, ilmuwan kiwari hadé ngartos fenomena ieu sareng nu rada arip ngeunaan karuksakan racun ieu ngabalukarkeun kaséhatan.

les racun lingkungan anu sagala di sabudeureun urang. Ti kadaharan urang dahar jeung cai urang inuman, kosmétik sarta produk rumah tangga ieu kami nganggo. Memang racun nu kapanggih di kosmétik, meresihan produk, Carpets, jati, lebu na malah di pangan alam. Tapi keur dikurilingan poean zat sapertos tiasa gaduh épék kaséhatan ngarugikeun. Sanajan awak urang nu dirancang meunang leupas tangtu, anjeun salawasna bisa nyieun pilihan katuhu guna ngaleutikan paparan anjeun pikeun racun ieu.

Di dieu nyaeta kumaha éta racun ngaruksak awak anjeun

Aranjeunna ngaruksak fungsi ditangtoskeun awak

Sababaraha fungsi fisiologis awak urang gumantung kana tangtu énzim pikeun ngahasilkeun molekul, ngahasilkeun énergi, atawa jieun struktur sélulér. Atawa, racun ngaruksak énzim ieu, fungsi ragana henteu kaetung kukituna disturbing ku inhibiting, contona produksi hémoglobin dina nembang atawa turunna kamampuh awak pikeun nyegah karuksakan radikal bébas nu ngagancangkeun prosés sepuh.

Aranjeunna ngaruksak organ

Mun peujit anjeun, anjeun ati jeung ginjal anjeun nu ngeusi racun, éta nyegah eta tina fungsi leres tur detoxify awak anjeun alami. Ieu kituna baris cleanse awak anjeun ngaktipkeun aranjeunna maén peranna efektif.

Aranjeunna ngarobah ekspresi gen

gén urang adaptasi jeung parobahan na awak urang jeung lingkunganana éksternal urang. Najan kitu, racun kami anu kakeunaan ngaktipkeun sarta ngurangan ekspresi gen urang undesirably.

Aranjeunna ngaruksak mémbran sél

The "signalling" awak kami lumangsung dina urang mémbran sél. Ogé, ruksakna mémbran ieu nyegah eta tina meunang pesen penting pikeun fungsi ditangtoskeun awak urang.

Aranjeunna ngakibatkeun imbalances hormonal

The racun dipicuna, ngahambat, meniru sarta blok hormon. Contona, sababaraha racun ngaruksak reséptor hormon tiroid dina sél, ambéh maranéhanana teu narima informasi perlu fungsikeun keur naekeun métabolisme maranéhanana. Anjeun teras bisa ngarasa kacapean ekstrim tanpa ngarti asal.

Ku kituna lamun anjeun boga hiji overload dina runtah Anjeun Korps, Ieu leuwih hese meunang leupas tina sahingga eta disturbs kapasitas detoxification alam anjeun.

A perlakuan detoxification dua poé

Sateuacan ngawitan ngawanohkeun perlakuan ieu, urang mamatahan anjeun inuman sagelas badag cai haneut kana awakening pikeun hasil optimal.

Jour 1

sarapan: A cangkir oatmeal dicampur ku séndok tina sup cikal flax + sakeupeul organik blueberries + yogurt Yunani atawa cangkir susu almond jeung infusion green tea.

snack: A sakeupeul kacangan

dahar beurang: Lauk bodas tina pilihan anjeun (grilled) + 1 sedeng kentang + apu

snack: Hiji apal + yoghurt alam

Diner: Héjo Salad + Steamed Sayur + Smoothie (seledri, bayem, cau) + 1 cangkir tea kalawan anise

Jour 2

sarapan: A mangkok oatmeal dicampur ku séndok tina flaxseed + sagelas susu almond atawa yogurt + pir + cangkir green tea

snack: jeruk bali a

dahar beurang: 200 g hayam payudara (grilled) + mangkok sayur (kacang, kentang, wortel, peppers, bawang, seledri)

snack: A sakeupeul kacangan

Diner: A smoothie héjo (almond, pisang, berries, bayem, kale, bonteng) + salad bit jeung wortel + cangkir tea nettle

Kami ngarékoméndasikeun anjeun Usum salads anjeun ngan jeung jeruk nipis sarta minyak zaitun. Oge, inget tetep caian.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE