Narkoba, prostitusi, skandal korupsi pulisi ... The béntang Korea nempo selingkuhan nagara

Dituduh sanggeus filmed kelamin nya tanpa pangaweruh ngeunaan mitra sarta geus dileupaskeun rékaman, kango Jung Joon-ngora dikintunkeun surat apology. Anjeunna ogé disangka tina involvement di prostitusi ring of béntang K-pop Seungri na geus wanti nu perkosa ku sababaraha awéwé.

Aranjeunna geus jadi pariahs tina hiji sakabéh nagara dina hitungan poé. Mimitina disebut aya saeutik leuwih sabulan dina panalungtikan ngajauhan pajeg na trafficking ubar, penyanyi kawentar Seungri ieu indicted saméméhna minggu ieu "promosi prostitusi". Handap ieu publikasi ku channel TV SBS extracts tina paguneman pribadi, ayeuna téh sobat na Jung Joon-ngora, pamingpin hiji band batu, nu geus digambar dina ire tina populasi Korea. Dina extent tumuwuh, masalahna ogé bisa nembongkeun sababaraha kasus korupsi dina pulisi.

"Oge maca - Dituduh pimping na trafficking ubar, béntang Seungri ninggalkeun TKP K-pop

Jung Joon-young a annoncé vouloir passer «le reste de sa vie à réfléchir à l'immoralité et l'illégalité de ses actions».
Jung Joon-ngora geus ngumumkeun rencana méakkeun "sesa hirupna pamikiran ngeunaan immorality na illegality of mreun nya". Candak Instagram sun4finger

"Kuring ngaku kejahatan kuring, ceuk Jung Joon-ngora dina surat apology Salasa peuting. Kuring filmed awéwé tanpa idin maranéhanana, kuring dibagikeun gambar dina ucing na bari I ieu ngalakonan eta, abdi teu ngarasa teuing kasalahan ".

nurutkeun SBSgrup paguneman di mana manéhna dibagikeun bukti "conquests" na patepung dalapan anggota, tilu seniman jalu, anu kaasup Seungri jeung gitaris sahiji band FT Island, Choi Jong-nahun. "Salaku lamun ieu normal, Jung Joon-ngora filmed awéwé jeung diperlakukeun aranjeunna salaku objék, komentar SBS. Anjeunna nyandak pelesir di syuting illegally, bari keur sadar alam kriminal ngeunaan mreun nya ". Saatos publikasi hurup ieu apology, anu agénsi Jung Joon-muda ceuk dina hiji pernyataan eta sempet pegat kontrak na jeung manehna.

Dina paralel jeung investigations lumangsung, media Korea neruskeun ngali ieu 2015 tanggal ucing pilari elemen séjén compromising. Dina salah sahiji excerpts panungtungan dikaluarkeun ku saluran, singer nyorong anggota grup lianna pikeun "manggihan sakuliah Internet, buka klub ti striptease, sarta perkosa [batur] dina mobil." Dina séjén, sedengkeun "Kim" anggota nyebutkeun manéhna kelamin sareng awéwé sanggeus méré Pél dirina saré, waleran Joon-ngora, "Ieu perkosa a," dituturkeun Smiley.

sangkaan korupsi pulisi kuat

Tanya Salasa ku radio BPSnu pengacara anu geus dibikeun otoritas excerpts paguneman ceuk kasangka pulisi Koréa Kidul keur kalibet dina hal ieu. Anjeunna pikaresep ka tingal Komisi hak sipil jeung anti korupsi pikeun mulasara, sahenteuna pikeun hiji waktu, identitas nu whistleblower, klien-Na. Tanpa ngalaan pikiran ngaran aparat kapulisian disangka koruptor, manehna ngaku yen manehna kapanggih diantara unsur file suggesting nu kejahatan tangtu komitmen ku anggota kelompok bakal geus stifled di tukeran duit.

A korupsi anu geus disimpen Jung Joon-ngora geus kaliwat. Dina 2016 geus, urut kabogoh Filed keluhan a ngalawan anjeunna keur sanggeus filmed tanpa idin na mangsa meta seksual. pulisi kungsi lajeng commandeered nu telepon Jung Joon-ngora. Anjeunna dikabarkan ka dirina "rusak" telepon tur bakal dikirim pikeun perbaikan gantina. Numutkeun laporan média AS Soompi a perwira pulisi bakal ditanya parusahaan diilikan tina ngajamin mobile dina nulis bisa ngakses data telepon. Pausahaan nampik. Panalungtikan pulisi ditutup secara tanpa ngantosan hasil analitik na Jung Joon-ngora ngabukti sanggeus biaya turun ku awéwé ngora.

"Oge maca - The Ras-le-bol of Koréa Selatan nyanghareupan porno ku kaméra disumputkeun

Dina konferensi pers Salasa, anu Komisaris Jenderal Polda Nasional Koréa, Low Gap ryeong, geus komitmen pikeun pariksa assiduously sagala involvement pulisi dina kasus ieu. "Mun kejahatan anu kapanggih salila panalungtikan, maranéhna bakal judged sakumaha kudu, paduli status tina dimaksud," cenahna.

Tangkal nu hides leuweung

Kang Kyung-Yun teh wartawan jawab panalungtikan awal pimping dipingpin Seungri.
Kang Kyung-Yun teh wartawan jawab panalungtikan awal pimping dipingpin Seungri. Candak YouTube 'Video bodo'

wartawan nu SBSKang Kyung-Yun, wished kana ngelingan yén skandal of Seungri na Jung Joon-ngora kedah di aya panutup hal kasus bandung Ngaduruk Sun, béntang tina K-pop Seungri éta sutradara hubungan umum. "The kontrovérsi sentral tina masalah Sun Ngaduruk jejer pisan serius kawas narkoba, pamakéan kaméra disumputkeun, anu sambungan kalayan pulisi, jsb Tangtu we kudu neruskeun panalungtikan urang. "

Ieu oge mungkin yen gelombang shock ieu kakeunaan lampah teuing sering lampu sarta mindeng dipaliré dina industri hiburan Koréa Kidul. "Kuring pikir kasus lalaki kawentar anu cicingeun syuting awéwé, masalah badag kalayan perlakuan awéwé salaku objék kelamin, jeung persépsi menyimpang tina seksualitas hasil, sarta pamakéan ngaruksak sahiji kakuatan dina industri ieu, "ceuk wartawan investigative.

"Oge maca - Kumaha dunya succumbs kana budaya Korea

Mun selebriti anu dina tekenan publik kuat tur kudu ngajaga gambar menak nyaeta aranjeunna ngagambarkeun tumbak beusi budaya ékonomi Koréa Kidul. pamaréntah aktip ngarojong salaku produk export, compounding gelombang shock dipicu ku skandal anu. pulisi nembe ngumumkeun yén Jung Joon-ngora jeung Seungri bakal uninga dinten anu sami, Kemis Maret 14.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.lefigaro.fr/musique/2019/03/13/03006-20190313ARTFIG00182-drogue-prostitution-corruption-de-la-police-les-scandales-des-stars-coreennes-virent-a-l-affaire-d-etat.php