Qualifying Olimpiade (f) Tokyo 2020: Ghana - Gabon, Aljazair - Nigeria 2è nu poster munara

The 1er qualifying buleud tina pasanggiri maén bal awéwé sahiji Olimpiade, Tokyo 2020 réngsé Salasa jeung patandingan mulang. The poster tina munara 2è geus dipikawanoh.

ieu bakal ditandaan pertandingan bubuka 7 nagara bébas babak saméméhna kaasup Nigeria, Afrika atawa Zimbabwé.

Jeung poster téh patut ngadatangan. Hiji dijudulan mun Ghana sabagean lianna - Gabon Panthers pangarang sareng karya resounding Salasa saméméh Kongo.

Nguap, Aljazair bakal nyanghareupan Nigeria sarta Basisir Gading bakal maén Mali.

The patandingan di babak kadua bakal maén deui jeung 23 3 Agustus nepi ka Séptémber.

Lajeng hiji babak katilu bakal dimaenkeun.

Sanggeus hambalan panungtungan ieu, nagara 4 bakal meunang tikét maranéhanana ka final ti turnamén maén bal tina Tokyo Olimpiade 2020.

program

Basisir Gading vs Mali

Aljazair vs Nigeria.

Kamerun vs Étiopia

Guinéa Khatulistiwa vs DR Congo

Ghana vs Gabon

Kenya vs Malawi

Zambia vs Zimbabwé

Afrika Kidul vs Botswana

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/10/eliminatoires-tournoi-olympique-f-tokyo-2020-ghana-gabon-algerie-nigeria-les-affiches-du-2e-tour/