Manehna teu tiasa gaduh 50 taun! Jennifer Aniston dina pakéan daring, thrilled hate mangsa shooting a

Naha manehna inuman dina cai mancur nonoman? Jennifer Anniston sohor ultah fiftieth Na dina bulan Pebruari tapi penampilan nonomanna henteu matak percanten.

Béntang anu ngagungkeun acara ku babaturanana caket, kaasup Courteney Cox, Katy Perry, Kate Hudson and Gwyneth Paltrow. Dina poto ti pésta ti Jen sigana sami umur sarua sareng réncang ngora!

Runtuyan poto anyar nunjukeun yen manehna sok Sigana pisan ngora jeung anu tanpa aya usaha.

Foto provokatif Jennifer urang

Pikeun némbak poto anyar ieu, Jennifer ngawarah di pantai di Malibu, anu diasah lémparan nu nyusahkeun pisan! Manehna shone sacara harfiah dina pakéan hideung-low cut, dipaké tanpa bra a.

Superta leres pisan ditingalikeun inohong anu ramping dina nilai, sareng sesela anu angkat ka luhur pingping wangsit suku-Na disamak sarta harmonis.

Tingalanana dipanampuran ku parah hérés parah sareng kacamata kaciri.

Angin ieu diputer di rambut Jen sarta ngajentulkeun kabogohna, anu ngajadikeun dirina leuwih pikaresepeun.

réaksi kipas

The admirers of aktris anu unanimous dina vonis maranéhna: manéhna kacida breathtaking on pantai panas ieu Malibu.

Ieu sababaraha réspon sumanget ti kipas Jennifer pikeun Twitter:

Katingal ngora, alam alami Jennifer nyaéta isin pisan tina awéwé dua puluh taun dimodelkeun sacara artifisial!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR