Emmanuel Adebayor bakal "pikir" na karir internasional - video



The footballer Togolese ngawartoskeun BBC yén manéhna baris ayeuna "pikir" di ahir karir internasionalna sanggeus kagagalan Togo cocog keur final ti bisa 2019.

#Emmanuel #Adebayor # # pikir karir #internationale

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=NAjIXLkfFaM