Endgame, bioskop nganggur sieun ti Netflix - BGR

Lamun aya batur anu mikir bakal jadi diantara kahiji pikeun ngumumkeun yen Netflix sarta jasa streaming na bisnis bioskop tradisional rival, bioskop jeung distributor pilem bakal luhur daptar anjeun, katuhu ? Éta pasti bakal jadi kahiji ngakuan yén Netflix nu spends milyaran dollar taun ngadalikeun eusi anyar jeung lisénsi pikeun program na film pihak katilu, méré jalma alesan séjén pikeun cicing imah jeung ulah aya panongton sarta taneuh caket. sarta tiket pilem mahal.

Gagasan éta Netflix ieu killing bioskop téh rada gampang ngancurkeun mitos. Ieu alatan dina bagian ka loba miliar blockbusters dollar ngagagas di 2019 salaku Avengers: Endgame datang engké bulan ieu, nu kudu ngidinan kotak kantor AS sareng rékaman 12 milyar.

Saperti kuat ramalan keur 2019 mangrupa bagian ti 2018 sataun catetan keur domestik kotak kantor, laporan CNBC dinten noting 11,9 milyar dina pendapatan. hasilna ieu dipake pikeun paningkatan 5% tina Jumlah tiket payu keur sataun jeung keur 75% tina populasi AS (ngeunaan 263 juta jalma) anu nempo sahanteuna hiji pilem di bioskop taun ka tukang.

sumber gambar: Marvel Studios

analis Wedbush Michael Pachter, Senén dikaluarkeun catetan panalungtikan alamat ieu jejer anu sarua. Numutkeun laporan CNBC eta diprediksi yen "Netflix tur platform ngembangkeun (video streaming) kudu dampak minimal dina (kana) kotak kantor dibere rupa-rupa eusi, seueur nu idéal. kanggo pelepasan sandiwara (jeung paling fiercely Sarbini na contractually ngalawan kaluaran streaming). "Pachter ditambahkeun anu di rate ayeuna, kotak kantor diperkirakeun tumuwuh ngeunaan 1% sataun ieu 12 miliar - deui, teu merta trend anu hikmah konvensional bakal ngabejaan Anjeun keur prediksi dina hiji umur genah jeung hiburan dina paménta.

Minggu kamari di CinemaCon di Las Vegas, CEO nu Motion Picture Association of America, Charles Rivkin, ditembongkeun deui cara kieu. Sarerea boga dapur, tapi kami salawasna balik kaluar dahar, nu sarupa jeung dinamika kakuatan aub dina Marathon Netflix dina kanyamanan di ruang tamu urang, sanajan urang bakal tetep jadi dipak dina bioskop engké month- ieu salah ningali Endgame .

Diomongkeun di CinemaCon, nu boga bioskop tina pidato anu bade di arah anu sarua. Najan milyaran spent ku Netflix - teu nyebut Amazon jeung pendatang kayaning Disney jeung Apple - aranjeunna henteu rusuh. Yén pausahaan maranéhanana ngalakonan ogé sakabéh

Hiji studi diterbitkeun dina bulan Désémber ku group of statistik kuantitatif jeung statistik EY dimekarkeun analisis teoritis cara analisa parasaan ieu. ulikan ieu ngahontal kacindekan sarua. Ahéng, jalma anu nyebarkeun loba eusi video mungkas nepi bade ka pilem beuki sering. Tempo ilustrasi.

sumber gambar: ORLIN Wagner / AP / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR