spurs

Amoy tina judul Liga Champions kalawan Tottenham Hotspur nyandak niup fatal nalika Harry Kane kaluar cocok saparapat-final ngalawan Manchester Kota kalawan tatu nepi ankle katuhu na. Pilari tempat diantara nu opat luhureun Liga Premier.

"Ieu memang hanjelu. Eta bakal hese jeung urang sono anjeunna - sugan keur sésana musim, "ceuk Spurs manajer Mauricio Pochettino ngawartoskeun BT Olahraga ahir patandingan Senén urang.

Lucas Moura diganti Kane. Tujuan dina 78e menit Putra Heung-Min ensured a win home 1-0 nu Spurs di leg kahiji.

Ogden: The Spurs ngabuktikeun aranjeunna bisa meunang tanpa Kane

Pochettino ceuk eta ieu ankle sarua yen Kane sempet lasut genep minggu sanggeus keur ligamén luka dina cocok tina Liga Utama ngalawan Manchester United dina Januari 15.

"Ieu patalina jeung masalah pikeun urang. Simkuring miharep Pochettino ngadawuh: "tatu The lumangsung nalika Kota bek Fabian Delph stepped on anjeunna. suku Kane urang dina tantangan keur 58e menit. ankle Kane urang twisted sakumaha anjeunna slid ka lantai na walked kana torowongan kalayan bantuan peringkat pelatih tim.

Pochettino disilihtukeurkeun kecap ambek jeung Delph sanggeus kajadian, numana pamuter Kota seemed nangtung nyanghareup Kane. ankle bari duanana pamaén anu disputing bal.

"Anjeunna jadi agrésif jeung Harry sanggeus Peta," ceuk Pochettino. "Kuring diusahakeun ngajelaskeun yen eta teu dimaksudkeun pikeun Harry atanapi manehna ka karuksakan, ieu gawé teuas, sarta Harry twisted ankle-Na.

"Kuring bébéja Delph: 'Anjeun geus untung,' sabab maranéhanana mariksa VAR sarta yén téhnisna eta bisa geus kartu beureum. Tapi kuring pikir dua quarreled kalawan bal. "

Kane, gambar datang kaluar tina stadion on crutches, ngoleksi gol di 24 38 cocog dina sagala kompetisi pikeun Tottenham musim ieu.

Pertandingan balik ngalawan Kota nyaeta muka. The 17 April di Stadion Etihad, anu Spurs aya deui di cocok Premier League on Sabtu ngalawan Margahayu Town geus relegated.

Dina laporan ieu, informasi disadiakeun ku Reuters anu dipaké.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/uefa-champions-league/story/3821306/spurs-dealt-blow-as-harry-kane-limps-off-with-injury-vs-manchester-city