AS: PornHub, sarta Xnxx Xnxx 8 di luhureun situs web pang populerna.

Di AS, anu ranking panganyarna tina situs web nunjukeun yen Amerika méakkeun loba waktu ningali porno, jeung tilu tina luhureun dalapan tempat dikawasaan ku loka hiburan for geus dewasa.

Naon anu rinci?

The Daily panelepon boga dilaporkeun yen aya ukur lima jaba dipake ku Amerika leuwih ti Pornhub: Google, YouTube, Facebook, Amazon na Yahoo. The rankings anu disusun ku SimilarWeb sarta nembongkeun yén 6 ieu dituturkeun nepi ramatloka Pornhub pikeun XNXX.com sawawa 7 angka na situs porno sejen, XVideos, jumlah 8.

EBay, Twitter, Wikipédia na Instagram dituturkeun - dina urutan anu - kalawan reddit, Craig urang Daptar, sarta Bing Live.com ogé anjog di porno situs XHamster.com, anu ngéléhkeun Netflix pagawean di 17e rank on daptar.

Popularitas Pornhub aya alusna dipikawanoh. situs ngabogaan rata-rata 90 juta pamaké per poé monitor nu up na Downs patalimarga na mangsa acara budaya utama. Tapi nurutkeun Daud Hookstead The panelepon, ranking situs porno "ngasupkeun gempungan ieu bisa janten sakedik kaduga".

Acan kabiasaan Amérika tina bahan internét henteu kitu béda ti saeusi dunya. SimilarWeb boga némbongkeun yén Google, YouTube jeung Facebook éta ogé diantara nu tilu tempat munggaran dina watesan akuntansi pikeun pamaké di sakuliah dunya. No 4 dina daptar global éta hiji search engine disebut Baidu, dituturkeun ku Instagram jeung Twitter. Pornhub éta No 7, Yahoo jeung No. 8 XVideos éta No 9.

Euweuh nu sejenna?

Numutkeun hiji artikel nu ditulis ku David Kushner di Maké kabel Popularitas porno Internet teu jadi ngareureuwas. Gambar erotis geus "mecenghul, predictably, kalayan masing-masing sateuacanna téhnologis anyar," cenah, noting nu déskripsi sapertos anu dibagikeun ku manusa pikeun puluhan rébu taun - urut mediums ngagunakeun sakumaha gambar batu sarta tablet liat.

Kushner ngabejaan kumaha industri porno modern geus jadi multi-milyar, disetir ku inovasi kontinyu, eusi na iklan online.

"Kanggo hadé atawa keur goréng," cenahna, "porno online [nyaéta] dieu pikeun cicing".