Gladbach kabukti mun Marco Rose salaku palatih pikeun usum hareup

MOENCHENGLADBACH, Jérman (AP) - Borussia Moenchengladbach nunjuk ka palatih Salzburg ayeuna Marco Rose, ngaganti Dieter Hecking di ahir mangsa.

Bundesliga klub ngumumkeun dina 2 April yén anjeunna moal bakal manjangkeun munara. kontrak, ceuk Rose, 42 taun, baris nyokot alih keur usum 2019-2020. bandung teu nyingkab periode kontrak.

Rose, urut bek of Mainz, oge hiji target pikeun Wolfsburg, Hoffenheim na Schalke . Anjeunna mingpin Salzburg kana judul Austria usum kamari.

diréktur olahraga Gladbach Max Eberl ngadawuh: "Rose geus dipigawé karya beredar di Salzburg salila genep taun kaliwat tur kami delighted anjeunna téh kalawan kami usum hareup," 19659002] Gladbach ayeuna opat titik. reureuh di Eintracht Frankfurt keur titik ahir dina Liga Champions. Anjeunna boga salah meunangna di dalapan kaulinan liga.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/gladbach-turns-to-marco-rose-as-coach-for-next-season-041019