Anjeunna kapanggih awakna hiji di backyard asal budak leutik na mangsa renovations. Ieu mom na

Ieu nya tulang jeung tangkorak of indungna, Bonnie Haim, leungit saprak Januari 1993 na anu awakna kungsi teu acan kapanggih.

Jaksa ngaku yen kapanggihna ieu geus dipingpin otoritas ditewak salakina Michael Haim, sarta dituduh rajapati gelar kadua.

"Kabeneran geus dikubur di buruan," ceuk Jaksa Umum Alan Mizrahi dina pernyataan lawang dina pembunuhan sidang Salasa.

Michael na Bonnie Haim kagungan Anjeunna kagungan masalah kakawinan jeung anjeunna geus lila salah sahiji tersangka utama dina hal éta, ngomong pangacara pembelaanana, Janis Warren, dina qur'an na muka.

Tapi anjeunna ngurusan Innocence na saprak leungit-Na. Dina hiji wawancara kalawan anggota WJXT, CNN teu lila sanggeus leungit Bonnie Haim di 1993, Michael Haim cenah ditinggalkeun imah peuting 6 Januari sanggeus hubungan hiji.

"Dasarna, manéhna moal senang tur manehna hayang ninggalkeun, jeung Abdi teu bisa nyegah manehna tina ninggalkeun""Geus anjeunna ngawartoskeun WJXT .
Michael Haim geus dituduh killing pamajikanana, Bonnie Haim di 1993.

Warren ngomong yén jaksa tadi bukti cukup ngabuktikeun kasalahan na saluareun hiji mamang lumrah.

"Simkuring satuju yén Aisyah maot. Simkuring satuju yén éta téh awakna di kebon. Tapi maranéhna mibanda ngabuktikeun ka anjeun yen anjeunna tumaros, "ceuk manehna. "Lamun anjeun ngadengekeun bukti, Ladies jeung gentlemen, sarta nalika rengse, anjeun bakal manggihan yén kurangna bukti dina hal ieu tebih outweighs bukti yén anjeun geus dijieun."

Kenangan budak leutik Fraser nu heubeul 3 taun heubeul lamun indungna ngiles, kudu bagian tina sidang ngalawan Michael Haim The affiliate WJXT CNN dilaporkeun .

Saatos pupusna indungna, manehna ngawartoskeun a worker kana panangtayungan barudak wanoh, "Daddy menyakiti Mommy," dilaporkeun WJXT.

"Harun ogé ngomong yén" Daddy ditémbak Mommy "jeung" dad abdi teu bisa hudang nya nepi "," nurutkeun hiji surat penting jeung sah kana ditewak na bobogohan deui 2015, nurutkeun WJXT .

pernyataan muka dina sidang

Awak Bonnie Haim ieu kapanggih dina hiji palette pancuran di kebon imah, ceuk Mizrahi. Hiji cangkang haliber .22 ieu ogé kapanggih deukeut awak, Yesus disaur jeung Michael Haim kungsi bedil haliber .22

Sanajan hiji examiner médis teu tiasa nangtukeun kalawan kapastian kumaha manéhna tiwas, Mizrahi ngaku yén Michael Haim sempet ditémbak anjeunna. lajeng dikubur aya di 1993.

"The meta tina dituduh saméméh rajapati jeung sanggeus bukti pembunuhan indifference depraved arah nyawa Bonnie Haim," cenahna.

Penyidik ​​searched harta sababaraha kali leuwih taun nu dituturkeun. leungit, tapi geus kapanggih sésa-sésa na dua taun saterusna, kapanggihna Fraser.

"Ieu potongan tina teka kami leungit nyaan," ceuk sutradara Kantor di Jacksonville Sheriff urang Mike Bruno, WJXT . 2015. "Aya kitu loba kasus tiis atanapi kaungkab yén mungkas nepi dina kaayaan anu sarua. Urang ukur perlu indéks tunggal, papan tunggal, unsur tunggal. Di dieu, kami bisa meunang eta tur mimitian panutupanana nu. "

Warren, Pangacara Haim, sai d Salasa, jaksa bakal moal bisa ngabuktikeun anjeunna ngalaman ditelasan nya jeung sempet disimpen awakna peuting leungit nya.

"Hiji-hijina hal anu perkara nyaeta: bisa ngabuktikeun anjeunna ditelasan nya? Na tiasa aranjeunna ngabuktikeun yén anjeunna nempatkeun awak di pakarangan? Aya bukti salah sahiji aranjeunna, "manehna ditambahkeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.cnn.com/2019/04/09/us/bonnie-michael-haim-trial/index.html