rekrutmen larangan: FIFA bakal mertimbangkeun banding ngeunaan Chelsea

Chelsea bakal anjeunna tungtungna recruit panas kieu? FIFA nalungtik klub Inggris panggero Kemis urang ngalawan kaputusan ka larangan anjeunna kabeh rekrutmen dina dua mercatos hareup, dugi ahir Januari 2020. Tapi putusan nu bisa nyandak sababaraha minggu.

pinalti nu mana deui 22 Pébruari: ari kitu FIFA forbade klub Romawi Abramovich sadayana rekrutmen keur dua mercatos hareup (usum panas jeung usum tiis) pikeun violating aturan on Mindahkeun pamaén underage.

The Blues? anu ogé sempet narima denda francs 600.000 Swiss, rada kirang ti euro 530.000, anu dituduh ngabogaan aturan bypassed on Mindahkeun internasional pamaén minor 29.

The 5 Maret Chelsea ceuk eta sempet banding larangan jeung ieu kaget yen banding ieu teu suspensive, nu kungsi Tapi geus kasus dina kasus saméméhna ngalibetkeun klub séjén.

panggero dianggap Kemis ku panitia banding ngeunaan FIFA anu sakuduna teu nyieun kaputusan pikeun sababaraha minggu. Tujuanana, nurutkeun sumber nutup, kumaha nya nyieun kaputusan ieu "méméh bubuka usum panas jandela mindahkeun" pikeun pamustunganana ninggalkeun klub dina acara tampikan, kamungkinan nyandak Pangadilan of arbitrase pikeun Olahraga (CAS ).

Putusan ku FIFA diperkirakeun ku pikagumbiraeun hébat ku klub London, biasana pisan aktif di pasar mindahkeun. Luhureun sadaya, anu retakan of Blues Belgian, Eden Hazard, ieu coveted ku Real Madrid, salaku bagian ti hiji mindahkeun estimasi ku pers ka 100 juta (eur 117 juta).

Tapi konfirmasi tina larangan dina rekrutmen bisa abort gerakan ieu.

Bahya jadi jauh geus nampik manjangkeun kontrak na kalawan Chelsea, nu wayahna dina bulan Juni 2020, sarta teu disumputkeun kahayang na hiji dinten gabung ka bergengsi "White House" mun judul 13 Liga Champions, catetan a.

klub badag lianna kawas FC Barcelona, ​​Atletico Madrid sarta Real Madrid geus dihukum pikeun nyinggung sarupa dina taun panganyarna. banding maranéhanana anu diwenangkeun reureuh hukuman.

Mun Barcelona na Atlético miboga larangan maranéhanana dina Ngiring dikonfirmasi nu Real sempet tungtungna geus ngurangan kana jandela mindahkeun usum tiis.

Sumber pikeun Artikel ieu: http://www.rfi.fr/depeche/interdiction-recrutement-fifa-va-etudier-appel-chelsea