Investment: startups Afrika take off - JeuneAfrique.com

Di kantor teh platform mimiti-up Toel aggregating rupa operator pembayaran mobile © Yuri Lenquette pikeun Afrika Young

Dina 2018, anu pucuk ngora buana geus diangkat leuwih ti 1 milyar. Loba nu siap rék dilegakeun saluareun wates maranéhanana sarta narik dina babak maranéhanana venture kapitalis na multinationals.

2018 ieu taun startups Afrika takeoff. Numutkeun ulikan ku parusahaan investasi Partech, diterbitkeun dina ahir Maret, anu pucuk ngora buana katarik 1,163 miliar investasi leuwih sataun, ganda nu 2017.

"Urang teu nyangka ngaleuwihan simbolis milyar dollar saméméh 2020, éta gancang ti urang diharepkeun," nyebutkeun Cyril Collon, koordinator pangajaran, jeung pilot cabang Tidjane Deme Afrika Partech . dana maranéhanana Partech Afrika II ngumumkeun dina Januari yen eta parantos diangkat jutaan dollar 143 kalawan Tujuan ka asupkeun ibukota of tilu puluh "nuggets" tina digital. urus panungtungan, anu 4 April a stake di Nigerian FinTech Kudi, nu mobilized 6,7 juta.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique