Nasional Konférénsi tina PBB Libya-disponsoran ditunda

The tarung raging di Libya ngarah ka panundaan tina Konferénsi Nasional minuhan Libyans sabudeureun hiji méja Negotiating.

rapat kudu diayakeun di dayeuh Ghadames, hiji oasis nagara barat ka ngabasmi ka hareup pulitik nagara urang.

The Perwakilan Husus tina Misi PBB di Libya, Ghassan Salame cenah bisa nanya ka Libyans hadir konferensi "Ditengah barisan mariem jeung mortir shelling na razia hawa".

Sanajan kitu, anjeunna dinyatakeun tekad na pikeun ngatur pasamoan "di pangheubeulna".

Tapi 6 poé sanggeus mimiti Patempuran di ibukota Tripoli antara nagara saingan pakarang di pinggiran kidul Tripoli, panundaan ieu bisa dilawan.

The tarung panganyarna mimiti sanggeus hiji serangan ku pasukan satia ka Jenderal Khalifa Haftar, antara pamaréntah Tripoli dirojong ku PBB, sarta grup pakarang séjén anu ngarojong.

Sumber pikeun Artikel ieu: https://www.bbc.com/afrique/region-47876362