The cerpelai: kabangsaan ditampik ku dua sisi, anjeunna shouts na Ras-le-bol

sajarah nasional ieu moal cease nuturkeun sarta hususna ka ngaganggu sababaraha urang.

Bari tuluy ngalahir di Perancis ngeunaan turunan Maroko, béntang of rap Perancis, The cerpelai mun loba muddles dipikawanoh di nagara ieu tuluy ngalahir.

Memang sakumaha anjeunna nyebutkeun dina video na, bari di Perancis eta reminds anjeunna yén anjeunna teu Perancis bari UUD Perancis, saha dilahirkeun di wewengkon Perancis boga de facto nu kabangsaan tina yen nagara.

Baca ogé: stoppage gawé di Universitas Bouaké Ouattara: alesan

Tapi kasusah nu teu ukur di sisi Perancis. Sakali di nagara imahna nalika anjeunna dimimitian ngawangkong Maroko, saréat nya ku "Perancis" kusabab aksen Na.

Tapi éta ku humor anu anjeunna weruh yén anjeunna dipedar kanyataan ieu teu anyar, sarta loba ti urang hirup.

Meureun manéhna téh kuat sarta anjeunna bisa nungkulan kaayaan dimana sababaraha urang bakal flinch.

Salaku anjeunna nyebutkeun dina video-Na, éta "Trappist na Doukali" duanana dilahirkeun di Perancis nepi ka Maroko getih sarta nembongkeun saperti The cerpelai téh reueus boga budaya ganda.

Dylaurette Youkou

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/la-fouine-sa-nationalite-rejetee-de-part-et-dautre-il-crie-son-ras-le-bol