Imah di Hollywood Hills, aktor Monty Python ngungsi - jalma

Ku Erin Nyren

Los Angeles (Variety.com) - KOMUNITAS imah milik ka aktor Monty Python, Eric dianggurkeun, ieu ngungsi dina Senén sanggeus pengumuman tina kapanggihna zat powdery dina surélékna. Sanajan kitu, nu boga wewenang ceuk engké yén ieu alarm palsu.

Nurutkeun NBC4, nyicingan disebut pulisi keur Floye Girang - a pondok cul-de-sac kaluar Mulholland Girang dina Hills Hollywood - mun 18h23. sanggeus muka hiji item mail Certified ti Thailand anu ngarilis bubuk bodas.

Pulisi sarta patugas pemadam kebakaran staged respon bahya na dua awéwé dicandak ka rumah sakit sakumaha pacegahan hiji, ceuk kana pencét lulugu tina battalion seuneu Los Angeles [19659002] Sanajan kitu, survey kapanggih yén " aya henteu bahaya. Taya kimia nu kapanggih, "ceuk Holland. "Aya teu bubuk pikeun manggihan".

Hurup curiga ieu bewara hiji pausahaan pengiriman barang nyarios yén pakét a kungsi anjog. Naon geus dilaporkeun salaku bubuk a ieu sigana "ngan saeutik debu nu bisa geus kaluar tina amplop," ceuk Holland.

imah nu mangrupakeun m² villa 200 Spanyol situated on ampir tilu-suku di hiji acre. . Eta milik dianggurkeun jeung pamajikanana, Tania Kosevich.

Dianggurkeun, 76 taun, mangrupa ngalawak Inggris sarta aktor dipikawanoh pikeun bagian na di komedi troupe Monty Python urang Flying sirkus, nu nyiptakeun humoris seri televisi pilem sketsa "Monty Python jeung Grail Suci", "Kahirupan di Brian "jeung" makna hirup. "

Dianggurkeun nulis musik "Spamalot" dina Broadway, diadaptasi film "Suci Grail". Anjeunna oge geus miboga kalungguhan dubbing pikeun pilem saperti "Ella dihapunten" jeung "Shrek The Katilu" jeung "The Simpsons".

Kosevich mangrupakeun urut modél Playboy. Manehna tur dianggurkeun 1981 geus nikah tur boga putri hiji.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com