dahareun gancang nyaéta cageur

Babad. Sandwich & Snack Show, acara dagang, masihan tren pasar gancang dina Porte de Versailles di Paris, 1er April. Kolumnis na "M" aya.

Diterbitkeun dinten di 11h14, diropéa 11h21 waktu Maca 4 mnt.

Sektor roti roti bakar tumuwuh ku 5,7% dina periode 2012-2018.
Sektor roti roti bakar tumuwuh ku 5,7% dina periode 2012-2018. Nathan Alliard / Photononstop

"Naon anu lumangsung dina Tacos Perancis? Sarerea keur ngobrol ngeunaan éta ... " Anjeunna mangrupikeun redaktur pangropéa pikeun majalah restorasi anu ngaluncurkeun patarosan dina méja buleud. Saréréa posing dina lorong lounge sandwich. "O'Tacos mangrupikeun mérek anu parantos ngahontal tingkat pertumbuhan pangluhurna dina réstoran restoran gancang di Perancis ...", balap mangrupa analis sektor. "Ranté ngagaduhan skor kaanggotaan anu pangluhurna, skor rekomendasi pangluhurna dahareun gancang ... abdi henteu hoyong ngadamel kaputusan, tapi héran pisan nalika sadayana ngobrol ngeunaan tuangeun séhat ... "

Ikea mangrupikeun 13e restorer Perancis

Jalma anu ngulik jumlah ranté katuangan kanggo dicandak (kamekaran 6,6% di 2018) paling leres disimpen yén kami henteu hirup pisan sakumaha anu urang hoyong (percanten). Henteu masalah naon anu peryogi palanggan nyarios, sok aya deui cara pikeun ngadahar langkung gajih, langkung amis atanapi langkung diepak. Kami bébéja yén generasi énggal hoyong tuang kale kol sareng sadaya salads, kami mendakan nugget hayam dina bentuk donat, cookies 20 séntiméter lebar. "Kami parantos demokratis produk sushi sareng Nutella", ngumumkeun Alexandre Maizoué, Planét Sushi.

Éta di Sandwich & Snack Show yén urang diajar yén Ikea mangrupikeun 13e restorer Perancis. Di dieu urang mendakan yén churros anu dihiris tiasa janten dasar pikeun roti lapis atanapi anu kouign-amann, dilayanan dina miniatur, tiasa kentut sadinten. Ieu ogé dimana urang nyampeurkeun kantong pariwara iklan dicitak rupa barudak sareng pesen "Kanggo aranjeunna hal anu penting nyaéta kurniaan". Teu aya waé anu kunjungan ka Sandwich & Snack Show pikeun mendakan bayangan kami.

Baca ogé "Rupa Lalla? », Kadaharan gancang dina waktos Maroko

Kami panginten urang parantos maca yén Perancis mendakan deui mendakan sareng kenikmatan di bumi, urang ngadangu manajer panalungtikan pasar janten bungah pikeun "Alus kamampuan dinamika pertumbuhan aliran zona". Jelas, stasiun Perancis ayeuna pinuh ku penjual roti lapis tina sagala rupa. ".Ta [saluran operator] sadar yén aya porsi konsumsi anu aranjeunna henteu cekap jenuh ... Aranjeunna nempatkeun diri kana jalur hirup urang ... "" Kami panginten Perancis henteu tiasa tuang sanés tina sasat, parantos robih ". catetan Anne-Claire Paré, kabinét Bento. "Bahkan Perancis, anu katelah nagara saeutik nomad, parantos janten kipas ruang makan! " Kusabab, ngajantenkeun urang janten langkung saé, langkung saé nyebut "gastronomy nomad" tibatan "nyicingan", sapertos "istirahat gourmet" tinimbang "ngabubarkeun antara tuangeun". Émosfir énggal anu sanés: Perancis, Anne-Claire Paré nyarioskeun ka kuring, masih opat "Asupan tuangeun" per dinten (tilu tuangeun sareng jajan leutik), sedengkeun basa Inggris aya tujuh. Urang pasti bakal maju. "Restorasi gawéna seueur dorongan. "

"Kami mésér bisnis bakery, kami nempatkeun brand kami, sareng urang naékkeun harga ..." Michel sareng Augustin

"Pie strawberry dina bulan Pebruari, kuring henteu hoyong ...", ngaluncurkeun sémah dina konperénsi anu judulna "Nalika toko roti lapis janten upmarket, éta tiasa dianggo". "Konsumén nyaéta skizofrenia, jawab Philippe Lapidus, ti Merci Jérôme. Dina jandela toko, upami anjeun henteu gaduh beureum, éta nyusahkeun anjeunna. Anjeunna hoyong buah prambus atanapi strawberry sadinten taun ... " Akuntan pelatihan, anjeunna nyarios artos tina kamekaran ranté: "Kami mésér bakery bisnis, urang nempatkeun brand kami, sareng urang ningkatkeun harga ..." Nalika séktor baki-sandwich parantos ditumbuh ku 5,7% dina unit dina périodeu 2012-2018, penjualanna parantos bitu ku 31,3%! Ieu mangrupikeun "Premiumisation kahirupan sapopoe", sabab nyarios di ruang tamu. Henteu jauh, demonstran tina Michel sareng Augustin, nyatakeun diri "Troublions of rasa", pura-pura tukang tukang apron. "Di Perancis, sateuacan urang tuang produk, ayeuna urang nuju tuang carita," dijumlahkeun Anne-Claire Paré.

Artikel ditangtayungan pikeun palanggan kami Baca ogé Kadaharan gancang ngalikeun resep pikeun ngarayu

Di asal éta "bakery kreatif" Bo & Mie, 42 000 pengikut dina InstagramJean-François Bandet ngajelaskeun yén anjeun moal tiasa alit upami anjeun badé ngadamel seueur produk seger. "Kuring ningali loba jalma sapertos kuring datang sareng seueur ideu sareng nyungsi diri, saatos tilu bulan, nyusut croissants. Anjeun kedah ageung janten kualitas. " Kaseueuran ieu ngarobih lalampahanana. Thirties, lulusan, aranjeunna gancang ngartos mana roti lapis anu badé dilayanan - para konsumen tilas mitra. "Kami ngamimitian dina TripAdvisor sareng Google," ceuk lulusan sakola bisnis ngeunaan dinten-awal na di tuangeun gancang Flammekueche (L'Alsacien). Batur reconvert ngabahas résiko ulasan Google anu langkung seueur ngalawan TripAdvisor. Di gigireun kuring, hiji awéwé anu sumping ka toko roti lapis, kumargi anjeunna resep masak sareng pai, ngadangukeun aranjeunna, hariwang. "Kanyataanna, éta henteu acan dilakukeun pikeun kuring ..."

Artikel ditangtayungan pikeun palanggan kami Baca ogé Hiji di lima maotna di dunya kusabab nutrisi anu kirang

Guillemette Faure

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lemonde.fr/m-le-mag/article/2019/04/10/la-restauration-rapide-se-porte-bien_5448294_4500055.html