The serangan seuneu tina Blues, pers Spanyol nilik Mbappé Real Madrid - The Daily #440 - video



Program nu Salasa Daily:

Coba mun meunang spike Griezmann, Giroud na Umtiti!
The Perancis tim tempat ngalawan Islandia!
Lamun repot reporter nanya pertanyaan Pavard!
Pers Spanyol ignites file Zidane / Mbappé!
mangsa Sterling of rasialis cries di Monténégro

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=FSi6LFfJnr8