putra Ronaldinho urang asup keuna profésional kahijina kalayan Cruzeiro mun 14 taun! - Culturebene

Putra Ronaldinho, João Mendes, geus nandatanganan kontrak profésional kahijina kalayan Cruzeiro (Brasil D1).

Ngora striker 14 taun cenah éta reueus asup keuna profésional kahijina, ngariung anjeunna ka klub dugi 2025.

« Ieu impian nu hiji poé kuring bisa asup keuna profésional kalayan Cruzeiro, maén professionally, nyetak hiji gol dina Mineirao stadion dipak na ngahaturanan ka ngarojong "Anjeunna direspon.

Maca deui IEUH