Pangeran Harry bakal bisa dipaké jeung Oprah, babaturan Meghan Markle, deukeut jantung Adipati

Harry cenah éta "incredibly bangga" digawekeun ku Oprah, anu dihadiran kawinan karajaan nya jeung Meghan Markle dina Méi, dina runtuyan dokumenter -part. Apple dokumenter baris difokuskeun gering méntal sarta mental well-mahluk. Harry ngadawuh: "Kami pisan reueus gawekeun sisi Oprah on runtuyan vital ieu nu urang ngembang babarengan pikeun sababaraha bulan.

"Urang ngaharepkeun runtuyan ieu bakal positif, enlightening na inklusif - babagi carita global unprecedented. sumanget manusa pajoang di tempat darkest, sarta kasempetan pikeun urang leuwih hadé ngartos Sunan Gunung Djati jeung ngarti sakuliling urang. "

"Nyaan yakin yén kaséhatan méntal alus - kaséhatan méntal - nyaeta tombol ka kapamimpinan kawasa,

Diomongkeun di subyek dokumenter, nu Adipati of Sussex ngadawuh: "Ieu tanggung jawab badag pikeun meunangkeun eta katuhu sakumaha urang mawa Anjeun fakta, sains sarta kasadaran subjék teuing"

The dokumenter seri Harry jeung Oprah bakal dibuka dina Apple 2020.

Pangeran Harry Oprah Royal News

Pangeran Harry bakal bisa dipaké jeung Oprah Winfrey salaku co-Birokrat jeung eksekutif. produser dina dokumenter a (Gambar: Getty)

Hiji pernyataan dina akun resmi sussexroyal dinten ngadawuh: "Urang téh delighted ka ngembarkeun yén Adipati of Sussex jeung Oprah Winfrey anu lainna, ko-Birokrat jeung produser eksekutif hareup séri kaséhatan méntal dijalankeun dina Apple 2020.

"Pasangan The dimekarkeun serial pikeun sababaraha bulan jeung geus senang babagi hiji proyék sapertos penting dina platform global ieu.

"The dokumenter dinamis multi-bagéan runtuyan baris difokuskeun duanana gering méntal sarta mental well-mahluk, encouraging pemirsa boga paguneman jujur ​​ngeunaan tantangan eta unggal urang nyanghareup sarta kumaha carana ngamekarkeun parabot perlu teu ukur salamet, tapi mun mekar. "

Harry jeung Pangeran Harry Meghan Markle "Judul =" Meghan Markle Pangeran Harry "salaku pamajikanana, Meghan Markle, geus pernah ceased pikeun membela nyababkeun kaséhatan méntal.

Pangeran Harry

Pangeran Harry jeung pamajikanana Meghan salamet inisiatif pikeun kaséhatan méntal (Gambar: Getty)

Sateuacan nikah nya Meghan, Harry ieu digawé barengan lanceukna Pangeran William jeung pamajikan lanceukna urang Kate. The Duchess Cambridge mun nyieun Royal Yayasan nu ngarojong inisiatif kaséhatan méntal.

Pangeran Harry geus diucapkeun terus terang tina kasusah di kaséhatan méntal.

Dina hiji wawancara jeung Telegraph di 2017, anu jahé karajaan ngomong yén hirupna éta "total rusuh" salila dua warsih

Anjeunna ditambahkeun: "Kuring teu bisa ngan nempatkeun ramo kana masalah. Kuring ngan teu nyaho naon salah kuring. "

Oprah Meghan markle karajaan kawinan pangeran harry

Oprah ka kawinan karajaan Meghan Markle jeung Pangeran Harry dina Méi (Gambar: Getty)

The nonoman wanoh 34 ogé ngomong [Inggris]

pengumuman asalna salaku Pangeran Harry téh rék jadi bapa, nu Adipati na Duchess of Sussex ekspektasi ngabagéakeun anak kahiji maranéhanana engké bulan ieu, atanapi kamungkinan mimiti bulan hareup saperti tanggal kalahiran pasti teu dipikawanoh. Kalahiran sareng dua kulawarga William jeung Kate bakal cicing di Kensington Istana.

Hal ieu dipikaharti yén kaputusan ieu ngagambarkeun kalungguhan ngarobah tina baraya di kulawarga karajaan, bari William ieu Nyiapkeun pikeun jadi raja poé.

Meghan ayeuna on cuti maternity na wungkul dihadiran rapat swasta.

Leuwih nuturkeun ...

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express