pornografi anak The otoritas Lativia ditahan sapuluh distributor - xnxx

Dina operasi utama, nu lumangsung minggu kamari, pulisi Lativia ditahan sapuluh pornografi distributor anak paling aktif na dikonfirmasi ku kapala departemén pencegahan kajahatan seksual pulisi nagara Latvia Oļegs Lavčinovskis.

Ngaliwatan kerjasama internasional, sapuluh maluruh anu dipigawé di ngarep sapuluh lalaki di dua poé. Salila maluruh, pulisi nyita komputer tur sababaraha alat panyimpen data ngandung pornografi barudak na prohibits bahan porno.

Lavčinovskis ngécéskeun yén sapuluh lalaki ieu teu acak dipilih - pikeun émbaran nu geus disadiakeun ku pulisi nagara séjén. Tungtungna, jalma ieu geus diidéntifikasi salaku sapuluh distributor pornografi anak paling aktif nagara.

A wawakil ti Polda Propinsi Lativia ngomong yén luar sapuluh lalaki ieu éta teu curiga: maranéhna miboga pakasaban sarta kulawarga. Aranjeunna hirup di tempat nu beda-beda Latvia na antara 20 na 50 taun.

Taya aranjeunna boga rékaman kriminal anu patali jeung kejahatan seksual.

"Ieu hirup rusiah maranéhanana. Éta dianggap yén ieu bisa ditarima - mun ngalakukeun naon maranehna, "ditambahkeun Lavčinovskis.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://bnn-news.com/latvian-authorities-detain-ten-child-pornography-distributors-199466