kaméra Kaamanan Blink XT kalayan sauntuyan 2 taun aya langkung mirah ti Hideung Jumaah - BGR

Upami anjeun hoyong kaméra kaamanan padumukan accu sabenerna nirkabel sarta weatherproof guna nempatkeun eta dimana rék, nanaon hadé ti sistem kaméra kaamanan imah Blink XT . Kalolobaan jalma pikir pangheulana Arlo tapi kaméra Blink anu sarua alus sarta aranjeunna nawiskeun hirup batré luar biasa nu lasts nepi ka dua taun, tinimbang dua atawa tilu bulan kawas kaméra Arlo. Alat Poto Blink XT anu patut unggal Penny mun harga ritel pinuh maranéhanana, tapi Amazon geus pangatur a diobral jeung diskon malah leuwih gede ti eta urang ningal dina Hideung Jumaah. Kabéh kavling nu ditutupan dina diobral ieu ti Sistem jeung kaméra a et kaméra tambahan ka Sistem 5 kaméra anu nampa diskon ti $ 200. !

Di dieu nu titik ngoleksi ti kaca produk:

  • Waterproof keur dipake ker OR jero rohangan: Tempat tur pindahkeun kamera nirkabel Blink anjeun mana di imah anjeun, jero tur kaluar. Mimitian kalayan sistem leutik tur dilegakeun 10 up kaméra dina modul sinkronisasi kedip-kedip.
  • Gerak detektor: terpadu detektor gerak alarm basa sensor gerak diaktipkeun, nu kaméra nirkabel baris mere tanda ka Anjeun pikeun ngarekam klip pondok tina acara di awan.
  • Kaamanan System Powered batré: Doméstik Kamera Wireless kalayan otonomi 2 taun 2 Powered by AA accu litium AA non-rechargeable 1.5v (kaasup), data anu dikirimkeun ti kaméra IP via WiFi.
  • Kaamanan pinter imah jeung video HD vidéo: panjagaan home Basajan masang sorangan dina menit; kontrol gampang kaméra nirkabel sareng aplikasi haratis ios sarta Android Blink Imah Monitor (merlukeun ios 10.3 atanapi landian atawa engké atawa engké).
  • FREE gudang IN awan: tos rengse nirkabel kalayan euweuh waragad bulanan atawa kontrak jasa diperlukeun. [19659008] Tuturkeun @BGRDeals on Twitter mun turutan nawaran panganyarna jeung panganyarna nu urang manggihan di web.

    Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran urang jeung Iklan disponsoran, ngirim surelek ka disponsoran bgr @ .com

    Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR