Lionel Messi mundut hiji hotél 4 * di Majorca

April 9 2019 mun 22: 46 ku Thomas

Mangka disebut keur kiwari Hotel Seasun Fona tapi bisa ngarobah ngaranna kiwari yén anjeunna nuju ku Lionel Messi jeung grup Majestic.

Ampir sataun bari tumpukan sanggeus meuli lembaga sejen Ibiza Lionel Messi ditambahkeun hiji hotél di bisnis na. Mimitina wangsit ku media Ultima Hora nu Balearics, anu striker FC Barcelona menyimpulkan dina bulan Pebruari, mangrupakeun akusisi ti hotél Seasun Fona di S'Illot, teu jauh ti Mallorca. Ieu, ngaliwatan parusahaan Explotaciones Rosotel dianggo tukangeun nu éta footballer Argentina.

Mangga buka Seasun Fona, anu newest hotél di Lionel Messi

Lionel Messi nu boga anyar a hotél di Kapuloan Balearic

Ieu Vicente Miralles, urut boga tempat, anu dikonfirmasi ka koran Spanyol. Dugi lajeng, lembaga miboga opat béntang sarta 98 sadia kamar nyebarkeun ngaliwatan opat lanté. lawang anu dijadwalkeun pikeun bulan Méi 2 kajadian, tapi karya utama bakal disadiakeun dina usum tiis, pikeun ngangkat standar tina 5 deukeut béntang. Koran Ultima Hora nyebutkeun "a investasi signifikan".

The hotél 3e meuli ku Lionel Messi jeung grup Majestic

robah ngaran A hotél urang teu kaasup boh. Lionel Messi ieu memang pakait jeung Grup Majestic jeung franchise dimekarkeun babarengan ngaranna pikeun mim. Ku kituna ayeuna nelepon kana dua lembaga geus kana milik Pulga: panganyarna Es Vive di Ibiza na munggaran, dina Sitgesdina sub urban ti Barcelona. Numutkeun Vicente Miralles, diurus ku Majestic Grup, sakumaha rival Messi Cristiano Ronaldo geus gawé bareng Bulan Pestana.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.sportune.fr/plus-dargent/lionel-messi-achete-un-hotel-4-a-majorque-209378